Sunday, 22 May 2011

duit~~duit~~duit dengan ipanelonline

assalamualaikum rakyat jelata,,,

akhirnya ..nk jadi mata duitan boleh tak..hehehe...


sebelum ni kita ada dengar nuffnang dan seangkatan dengannya kan..tapi yang tu korang kena tinggikan trafik korang..maka terhasillah lawatan diplomatik ke blog2 manusia lain..kalau akaun ipanelonline ini, korang hanya perlu daftar isi borang itu dan boleh redeem point..tidak memerlukan trafik yg tinggi..cuma perlu buka akaun paypal dan daftar ipanelonline(klik aje kat link tu)...

aku pun baru lagi..moga berjaya..(^-^)...dan aku dapat automatik 30 starting point..hanya perlu membuat survey je..ye heee~~*seboleh2nya..jwb dengan jujur yah~~


sebelum anda menebus mata ganjaran anda, sila update 'Informasi yang perlu diisi semasa penebusan' dengan memilih cara pembayaran mata yang telah ditebus. Pembayaran akan dibuat melalui akaun Paypal. Bagi yang blum memiliki akaun Paypal sila dftar akaun Paypal http://www.paypal.com Dftar akaun paypal pun percuma sahaja. Paypal amat penting untuk urusniaga online ni..apa2 urusan amat berguna jika kita mempunyai akaun paypal..ape lagi..g cepat daftar..hehe






Cara2 untuk menebus mata ganjaran

1) Pergi ke 'Halaman Saya'
2) Pilih button 'Menebus Markah'

pilih jumlah duit dan tunggu survey anda..=)







2 comments:

$+yL0 said...

wey ang kja nie ka????

cik bulan said...

haha..hawat plek sgt muka ang wei..kikiki..xdak aih...ada crita sedih lak bab nk kerja ni...huhu...yg ni side income..~~,

share