Monday, 30 May 2011

Kari-POP...LOLZZZZ..=.=''


:P
Pencipta lagu ‘Suka Gitu’ iaitu Hadi Hassan adalah adik kepada Biduanita Salamiah Hassan, pakcik kepada Atilia Haron. Just a trivia! 

actually xtahu pun diorang ni dah release first single..n both r suck..haha...bukan aku je ckp cam tu ok..nk tgk ke komen2 ''membina'' ni..yg mmg sangat betul..huahuahua...

for geli geli=22 rabun n buta like n 1012 dislike..yah~..no more comment..-.-''..afraid i'll go overboard..hhaha..for the first time ...ta daaa~~buka minda ya semua..kalau nak buat sesuatu biarlah bersungguh-sungguh..ni mcm xmakan je...kalau rupa dah xdak..orang akan tengok bakat..biarlah rupa buruk mana pun..kalau ada bakat..pasti akan ada tempat kat hati insan2 yg melihat dan mendengar tu..so long guys... comment from me..=.=''..


tapi just comment jela..nak tengok vid tu pergila cari sendiri bcoz its not worth sharing for...^-^..buat berat blog loading je..haha


p/s:patut tengok vid hitler marah gula2..xD




sincere comments from malaysian=.=''
 komen last ni aku setuju sangat..haha..xD..






what do u guys think??*wink2..haha..

No comments:

share