Saturday, 21 May 2011

pelakon Arnold Schwarzenegger bercerai pada umur 63 tahun????

Berita yang aku rasa menarik hari ini aku baca.Jadi, aku nak kongsi la dengan korang semua. Mesti semua orang kenal mantan gabenor California, Arnold Schwarzenegger , yang juga merupakan bekas pelakon dan bekas atlit angkat berat.Pada minggu lepas, beliau telah mengeluarkan penyataan bahawa beliau akan berpisah dengan isterinya,Maria Shriver setelah 25 tahun bersama.
gamba ihsan yahoooooo

Sebab2 penceraian: Schwarzenegger mengakui beliau mempunyai anak luar nikah yang sudah berusia 10 tahun  hasil hubungannya dengan long-time member of their household staff, reports the Huffington Post.(kalau diterjemah..orang gaji..=.='')

Yang terkejut ni, umur arnold sudah mencapai 63 tahun dan maria pula 55 tahun..(taraf nenek dan datuk aku )..yang menariknya..tua2 macam ni pown ada cerai merai ni..itu la teman dak kabo, pentingnya english education (siapa setuju, angkat tangan macam saya)
Di bawah ni petikan kata2 si Arnold:
''I understand and deserve the feelings of anger and disappointment among my friends and family. There are no excuses and I take full responsibility for the hurt I have caused. I have apologised to Maria, my children and my family. I am truly sorry", said Schwarzenegger in a statement released to the press.
''After leaving the governor's office I told my wife about this event, which occurred over a decade ago. While I deserve your attention and criticism, my family does not'' added the former bodybuilder and actor.
Neither the former name of the ex-staff or that of the child is officially confirmed, however Schwarzenegger's publicist revealed that the woman worked for the family for 20 years before retiring last January.

tidakkkkkk



p/s:kat malaysia ni pun dah ada banyak cerita pasal hubungan terlarang majikan dan orang gaji..haritu sempat la tengok topik ni dibahaskan dekat Semanis Kurma..macam2 faktor..yang xtahan ada seorang mak cik ni sampai xboleh buat apa dah sebab bila dia hantar orang gaji dia tu balik indon, suami dia pulak pergi ambil balik..dan mereka bahagia bersandiwara di dalam rumah tu sebab mak cik ni pindah duduk rumah orang tua dia..nak tahu sambungan???silalah kol mak cik tu sendiri..hahaha...*tp xpatut dia tinggalkan suami dan orang gaji dia tu..=.=.''

*penat gak eden nulis ni ha..eden baco ni brito org putih...=.=''

No comments:

share