Wednesday, 18 May 2011

SuAtU PeRmUlAaN

Assalamualaikum semua dan selamat pagi,petang,siang,malam..(mana la aku taw korang baca entri ni time bila..jadi..angkut ja semua..haha)...akhirnya aku telah memberanikan merajinkan diri untuk membuat blog atas permintaan ramai..**acece..pnipu jer budak ni..haha...entah kenapa terasa la pulak nak ade blog..cam bes je..wakaka...otak aku ni mmg gelong cket..jadi sabo jela ek sape yang nak ikut blog aku ni..haha...mesti ramai tertanya-tanya blog aku ni pasai pa..mai cni nak bagitaw...yang mana aku rasa hebat, terbaik, cool,lagi bermaklumat dan bermanfaat...semuanya akan disumbat di dalam blog aku ni...haha..mcm oblong la..skali suap ja mcm2 dia boh dlm tu..haha..(cek ckp kedah pekat sikit no..sapa xpaham habaq mai...haha)..


Cikgu saya kata ..kalau mukadimah xleh panjang2..nanti orang tertidur...ok...so long...tadaaaa~~feel free to leave your comment on my post..im new here so really looking forward to improve my blog..=)...





~tengok ayat atas ni...today makes tomorrow..bukan la dia nak kata harini dok print esok ka hapa tapi...apa yang kita buat, lakukan harini akan mempengaruhi hasilnya pada esok hari atau dalam kata yang lain...dalam jangka masa yang panjang la...jadi..dalam hidup ni...apa2 pown kena berstategi gitu..jadi...aturlah hidup kamu sebaik-baiknya...hehe..=D..biasa la kadang2 kita akan rasa down..tak bersemangat...jadi jangan simpan sorang2..share it with your friend or whomever you feel comfortable with..there are some people they are close with their teacher than their own friend..so tell them..but there are certain things that I think you guys shouldn't be telling other people as you pleased..(^0^)...wanna know more about that...wait for my next entry yah..~~~..

No comments:

share