Monday, 13 June 2011

hai orang ke-100


                                   terima kasih--->muka sayer time ni..hik2

memang dah terniat nak buat post untuk follower ke-100...

cantik kan nombor tu..hihi

biola korang nak kate hape pon...muahaha..asalkan i bahagie ..ye x...*pangg..kne pnampo

mereka jeles kat kamu lah tu..NAMA BLOG BELIAU..SI NYEMPERENG--

..LIHAT SINI..

mata dia sangat beso n booolat..kalah mata saye..(yela ..xsedo diri mata kechik)

mesti yang sebelum ni jeles kan,,xde segmen untuk diorang..haha..jangan risau..


:::::::sebab:::::::

私はあなたを愛してる
means:i love u..(*^-^*)
zutto2~~always~~

p/s:tengan mengarang komik dan novel..masih dalam pembikinan..nanti akan di publish..muahaha...nantikan mengarut ana ni di pasaran..=D..aku masih menternak lemak di rumah..jangan jadi mcm ni dah la


haiwan yang gemuk 2
macam orang tua nak bercerita pon ada..hampa tak rasa lagutu ka??



haiwan yang gemuk 9
tetap maintain cute



haiwan yang gemuk 15
ni la..mak aku masak sedap sangat nih..camna ni..nak bangun pun dah tak larat..kalau nak taw..mak aku dulu bekas chef kat hotel..boleh bayang tak sedapnya macam mana..hahaha..>,<
yang akhir ni mmg dasyat..hahaha


haiwan yang gemuk 17
kesan sebab selalu meniarap sambil main blog dan fb..muahaha


gambar2 ini telah dicolik dari cisdel.com..(^-^)..g la lawat cisdel..bes..suka tenok gamba2 yang cute2 kat sana..teeeeeheeeeeee~~


4 comments:

ABU said...

gemok la..hehehe

cik bulan said...

@abu: gemuk comel xpe..haha..*tengah tenangkan diri*

alif haris said...

follower da 100 .. congrates .. keep it up :)

cik bulan said...

@alif:thaks yaw..haha

share