Saturday, 4 June 2011

jangan pegang n kaco la!!

salam semua..saja nak mengenang kembali saat2 kita zaman muda2 dulu.. and thats the fact..hehe,,(prasan).semua mesti pernah rasa macam budak-budak di bawah ni kan..mana taknya..rambut dah cantik, berstail lagi moden, nak diguntingnye..oh no...kalau aku no problem je..tapi masalah besarnya sekarang ni aku tengok dekat adik dan abang aku..haha..sekali ayah aku nak gunting rambut , lari satu rumah daa~~sampai menangis tu..hehe..

bagi yang laki pulak, kalau rambut pendek, tak berstail katanya(adik aku yang kata..hehe)..pastu nak simpan ekoq la jambul la..macam arnab ekoq kontot langgaq tiang taw dak..=.=''..ingat fesyen sangat la tu..macam hapa lagi..kalau nak nampak smart rambut pendek pun nak tunggu dekat2 raya..barula smart masing2..*haish..

yang paling meluat orang laki simpan rambut panjang pastu pakai cekak..huhu..lemah semangat aku tengok..kalahkan orang perempuan..tambah2 kan time flip rambut..pergh..kalah wanita terayu tu..hahaha...aww gitu..

help meeeeee!!!this guy want to kill me...mommyy~~



pak cik ketawa di saat saya menangis??sungguh la pak cik ni..~.~

tengok apa..jaga la ampa..satgi aku p hawin ampa ramai2..(pandai gila budak ni ckp kedah)

jgn la kacau nk makan cokelat ni..waaaa~~
hum..nk mogok makan kaki lepas ni

ciannye dye..meh cni meh..ololo
cam nak peluk je budak yang last ni..comel sangat..haha..^-^..




5 comments:

Fathiah Hamim said...

fa cukup tak suka orang sentuh kepala fa. rambut pun samaa

cik bulan said...

btoi3x..hehe..

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. kesian sungguh. kena buli diorang ni.

chanz said...

semalam anak sedara umo 2 tahun potong rambut. menangis2 dia ha.

cik bulan said...

@chanz: mesti comei sangat kan..hehe

share