Wednesday, 15 June 2011

Mat Lutfi kembali..yey..for kpop fans..

Ni cek nak habaq kat hampa semua nih..sapa yang tak taw lagi..mat lutfi dah buat video baru nak habaq kat hampa..stylo tu..haha..yang aku paling suka la kan pasai video2 dia ni lawak pon lawak ...n yang penting..pengajaran tu ada,,;D...lpas aku share kat fb..tudia..full mai p share..hak3..femes lagi la hg ni lutfi oii..


boleh hapai kot semua video dia..=D...dah bpa kali aku katam pon xtaw..xbosan kot tgok..ngee~~


p/s:lagu nobody versi kedah: i wan nobody2 but HANG..haha..xD..susah oo nak cari..


kalau siapa2 yang tak dapat pick up mecej dia nak bawak nii..tengok banyak kali keyh..tapi aku tengok sekali pun dah faham..haha..suka ayat dia..''just be yourself''---->jangan dok kalut nak tiru negara luaq..haha..bek cari identiti sendiri..amek kau k1malaysia pop..mana nak cari..haha..ok2..terimalah lagu lulu fifi yang sweet sgt nih..hehe..



"nampak mcam berkonsepkan KPOP tp sebenarnya bukan. kami memperkenalkan konsep kontemporari yang terbaru!"...ayat ni mmg terang2 merujuk kpd MAX24:7..sape yg ikut history MAX24:7 akan paham..ahakz

8 comments:

apik pehe said...

ramainyer peminat beliau

pRiNCe said...

prince dtg melawat ye..entry yang bagus...huhu..:).. nak datang selalu boley ??hehee

kay shafiQ said...

Hahaha. Mcm mengarut sngat ja ni.

cik bulan said...

@apik:besa la..mu xknai lg ko??plik2

cik bulan said...

@prince:mai la tiap2 hri pon...(ktaq)..huhu
@kay shafiq:ape yg ngarut..bes ape..^-^

run aziluz said...

aku pun layan lulufifi ni. hahah. eh eh.

kau rindu aku eh? aku memang lama dah tak update., huu

cik bulan said...

run:rindu la sangt..muahaha..*muntah ijo*

sizuka[Izzati] said...

gila kreatif kot dia nih.kehkeh.

share