Thursday, 9 June 2011

nora elena..muahaha




selamat pagi..err tengahari..(tak sedar)..hahaha..kenapa sampai boleh teralit(dalam bahasa kl=terleka)..haha..dah boleh kata dekat seminggu jugak la eden marathon nora elena ni..muahaha..
biasa la..kalau kat rumah atas pukul 7 memang tak boleh bukak tv..so...bad time la..jadinya..tengok dekat tube kamu jela...kalo xde memang tak tengok la eden..sobs~~


memang feeling tengok nora elena ni macam tengok cerita korea la...seyes habaq kat hampa..haha..dahla tu..satu2 part tu aku ulang banyak2 kali sebelum pi episod seterusnya..hahaha,,,,peminat setia...lalala~~dan setiap masa tu jugaklah makin lama makin cayaq aku kat si seth tu..muahaha..*panggg..(adesss..sakit)


boleh kata setiap scene la nanti aku kata..''ooooh...so sweeeet''...lalala~~kan bagus kalo sume laki cam seth...kawan aku cakap..''ehm...kat dunia betul ni Seth dah pupus, sebab ada ramai eid..''...betul ke..??hurm...*thinking...lalala~~


dah2..aku tahu korang bukan suka sangat makcik comel ni berleter banyak2 kan...bagi yang tak tengok lagi.{especially budak laki..''mbeeek'' ato kwn2 ana kat obersea tu..kaifahaluki??-->*tetiba*}-->just wanna put this romantic scene..*puppy eyes..enjoy..hehe..tapi ana boh sikit je la...nk lebeyy tgk sendiri..hehe..


-sangat suka tengok seth buat muka cuak..hehe...cute2...episode ni banyak scene sweet n romantik..kui3-
-nora...please...jangan tinggalkan abang..(muka innocent giler)
-"lega skit abang rasa..kalau tak rasa mcm jantung nak putus..!" hahaha..
-eipsod ni la dah start terbuka sikit hati si nora elena ni..wahahaha..(n.n)
-p/s:tgk sampai abeh..buahaha..



-otak si seth ni giler bercabang..ade je akai dia nak pikat bini dia tu..hahahaha..tengok la gaya dia suruh nora panggil abg tu..sweet..hjahahaha
-ok sape? oke abang. haha


p/s:memang train lambat pon..so what..kah3x...sabo jela..^^..

5 comments:

bedpet said...

best ke cite ni? jarang layan. hehehe

cik bulan said...

ce layan sekali..hehe..kalo minat korea tu..mungkin sangkut kot ngan crite ni..haha..tapi spoil la..cerita ni on air time maghrib...=.=''

Balqis Azhar said...

best2 !

IFA Athirah said...

uish.ni mmg demam gile rkt nora elena ni http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

cik bulan said...

tawu xpe..hehe

share