Wednesday, 29 June 2011

ww #3 (yang ber'word')

    Suda menjadi keharusan lah hari rabu ni..rabu bisu..kuang2..pepandai jerk eyh aku bg nama..-.-''..kalo bukak dashboard je..pnoh gambo..huk3..ini tidak boleh jadi nih..lawan tokei togei nampak..(errkk..cek tak juai na togei tu..cek tolong makan ja..haha..)..aku ni memang gian nak menulis panjang..kah3x..wordless pon aku bagi jadi ber ''word'' jugak..-.-''..adess..jahanam bahasa meris aku nih,,,(melayu + inggeris)..huk3..asalkan comel xkisah la yerk..*wink2..jgn wonk2..lain tu..hahahaha..(Inesen..=P)..k lah..xlarat plak korang nak baca..k peeps..enjoy this picture..**puppy eyes**


--jap2--


   Pernah terpikir tak??..kenapa rabu tanpa kata-kata atau rabu bisu??..kalau ikut pengalaman aku la..dolu2 masa muda-mudi kan..Hari kokurikulum kita hari rabu kan..jadi..secara tidak lansung..kita tak banyak bercakap seperti biasa..sebab mungkin lebih banyak berlaki berlari dan bermain..ye x..*ada kena mengena ke??lantaklah..faham kan..(^-^)v..cepat angguk (memaksa)...haha..o.O..


  Aku je bercakap masa lari..hebat kan..hahaha..sebab tu aku selalu lari dok belakang sekali..hak3x..mulut banyak cakap ni memang..kat mana pon nak pot pet aje keje..hahahaha..*peace yo~..nanti sambung lah..^^,,lapaq wei..sapa ada bekfes ..bg la saye sikit..T.T..


19 comments:

PinKy MoMMa said...

alamak kalau ari koko dulu..lg byk ckp dik hehe..kita sudah tukarlaaaa..


pssttt comel je tisu tu nak berpisah hahaha

ct said...

ala, sedey nye tgk face tisu nk berpisah tu..huhuh
(^-^)

ibnubaba_04 said...

ai ni baru aku tau..ari rabu ari bisu..hoho

cik bulan said...

mama:haha..kalau main memang xdan nak bersembang kot..muahaha..**olahragawati gitu=bohong**..teeeeeeett..

cik bulan said...

@ct:comel ke kan..kah2..last2 dua2 masuk jamban jugak..ヘ(^_^ヘ)(ノ^_^)ノ --teheee~

cik bulan said...

@alibaba:kah3x..besa la..nnt jumpak kamis spontan plak..(^-^)v..

belog amiyo said...

haha. ni pestime gua jumpa Rabu yang bising gila. tiga empat perenggan bagai. kah3. nice!

cik bulan said...

amiyo: sek baik berenti taw dak..kalau tak panjang lagi nih..hehe..:D..

siti kektus said...

hehe, tak salah rasanya nak bising bila hari rabu. ;)

kite dulu masa waktu koko je mesti cikgu cancel. seronok tau. hahaha

cik bulan said...

kektus:ala..ye ke..jelesnye..@~@

soooooour said...

gonjeng ni....hahaha...

OhMyLord said...

heee

Apeach Blogspot said...

xsuka ari rabu..^_^

sor-fiena said...

hahahahahaha :D cantek xD

Askwhat said...

panjang entri...tp xpa bca dlm hati..heheh.sudah follow....

Nur Sulastri said...

walaupun comment ni takde kaitan, tapi sedih tgk tisu tu, dapat menghayati kesedihan diorang. hehe

akubiomed said...

Tak dapat hendak baca tulisan kerana berwarna biru gelap dan page berwarna hitam.

Gambar tisu tidak mahu terpisah memang menarik. Sempat juga buat lakaran ketika didalam tandas :-)

cik bulan said...

akubiomed:hurm..bukan ape..sblum ni guna background line..bila tuka coding..yg quick edit post tu ilang..tataw nk tuka camne..hik3

cik bulan said...

dah tuka..hehe..u-u..*inesen

share