Saturday, 9 July 2011

1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida

Add caption
Assalamualaikum pembuka bicara(baca gaya syair taw)...haha...ok2..ni cik meaw dok tag..dia kata tak buat ni baloq liat..jadi..untuk membuktikan bahawa saya comel lagi rajin..maka..saya terbuka hati untuk join ni..thanks juga shida dok mai tanpa jemu blog ni..*tacin ni*..

  1. seperti biasa buat entri dengan title "1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida" dan copy banner dalam entri link kan ke blog shida.(done)
  2. 'LIKE' fanpage shida untuk tahu perkembangan terkini GA ini. follow? terpulang ok!(done juga)
  3. perlu jawab soalan ini didalam entri : pendapat anda tentang shida dan blog shida (tolong! jangan buat karangan ok! hehee^^)(done lagi-->walaupun pasni baru nak tlis..hehe)
  4. tag sekurang-kurangnya 3 kawan blogger. dia mesti tahu.(siap)
  5. sudah siap komen link entri anda ke entri ini. itu saja!(teheeeee~)

Pendapat saya tentang shida ...adalah...jeng3x...sangat sweet, caring dan penyayang..hahaha...ada ciri2 keibuan yang tinggi-->saja tambah..hehe..boleh la buat menantu..jadi..saya menyeru bf kak shida..masuk minang cepat2..hahaha..kak shida ni peramah n mesra orangnye..bolehla buat bini-->lagi sekali..haha..tengok2..xbagi buat karangan...jadi..jangan kita merapu dan meraban lagi..nnt fenin kak shida nak bace..hehe..

Blog dia pulak sangat kemas ok..dengan effect ala2 tibi lama tu..suka sangat..hehe..semuanya tenang lagi menenagkan lah kalo masuk nengok blog kak shida nih..tehee~


tag:kinderbuene(nama manja),  nisa(cucuku) , dan nurdcullen..

thats all..tenkiu..(^-^)v


4 comments:

Kinderbuana said...

thanks sbb tag..so apa perlu sy buat?? xphmla..sori ye coz newbie lagi ^__^

cik bulan said...

hehe..xpe2..kite ajar..hoho

shida'R said...

cik bulan tq sudi join GA shida..hehe..amboi2 wat mnantu yer haha..lawak pun ade..pape pun gudluck..result pon xlma je lg nk kua kn..sbarrr mnggu :)

cik bulan said...

ada can kan..*wink2..haha

share