Sunday, 10 July 2011

Aku memang sayangggg sangat kat hang.

 ditujukan khas untuk...hehehe..pi baca..wahahaha..lma kan xbuat komik..koih2..silakan baca dengan senang hati..






























p/s:jangan buat konklusi awai..kita seharusnya masak lemak cili api kepada manusia yang menipu perut gua ni..*panas2*..hahahaha


-
-
-
at last.....


forever alone........................................


p/s:thanks so much kepada yang sudi komen kontest yang cik bulan masuk tu..sayang hampa semua..yang tak komen tu..memang tidak akan mendapat kasih sayang cik bulan ok...wahahahahahaha..yang pling terharu ada yang sudi buat entri suruh komen contest yang cik bulan masuk ni..*terharu*...sobs~**..ada masa lagi 20 hari..cik bulan wajibkan anda komen tiap2 hari ok...hahahahahaha...pi sini--->KOMEN...HAHA

36 comments:

apik pehe said...

hehehe..comel komik dia

Asha said...

hahaha. 1stly nak ckp baby tu comel la bila duk dlm kuali. bnd nih penah terjadi gak r. heaven btl rasenye bila adik masu offer nasi then tiba2 ditipu adik sndr. apa2 pun kdg2 lucu gak.

cik bulan said...

apik:tgk tuan la..hahahahaha

cik bulan said...

asha:uhuhu..sangat panas prut nih..hahaaha

sleeping_maniac90 said...

hahahaha... cian.. kne tipu ye..
ala, msk la sndri.. ngeh3

diyan said...

sabar ja . adik intro ja tuh hehehe
kasi panas ==

Kinder Buana said...

pandainyeee.. :)

Diary oF Mine said...

hahaha... kretip2... :D

cik bulan said...

@sleep:mmg masak sniri dah pon ni..*buat muka tacin

cik bulan said...

@diyan:dia melawak bab makan..ni yang panas nih..*kipas2 muka

cik bulan said...

@kinder buane:of kos..hahaha-->riak jap

cik bulan said...

busuk:see the leg la,,,orang wangi mau kretip oh...gagagaga

Amirul Aqiim said...

hahaha,, ok.. entri nie sangat cool~

Diary oF Mine said...

=.= ni yg xmao puji lebih2 ni.. suka perasan dak busuk ni!!! :D

cik bulan said...

@aqim:oh well..-->muka blagak agy..

cik bulan said...

busuk:aww..jgn salahkan budak cun..dia xberdosa

Miz Novexx said...

hahaha.... lawaknya tapi comel!!!

Tauke Budu said...

adik yg sgt baik..haha

cik bulan said...

@miz:walaupun adik saye hensem..tapi..sangatlah xcomel ooh buat camni..=.=''

cik bulan said...

@tokei budu:haha..baik la sangat..cam nak masak budu ja..hahaha..agak2 boleh tak bulan nk derma dia jadi budu??agak2 laku x??hahaha

Rain said...

adik rain slalu ckp "sapa la nk kawen ngn akak yg garang mcm ang ni" kah3..

redo je laa..

apik pehe said...

heheh..tuan dia pon comel gak..feewwwittt..hehehe

cik bulan said...

@rain:adik ko ke ko yg ckp cmtu..hahahaha--->bulan membuat muka pasrah

cik bulan said...

@apik:kucing kat umah dah makan??hahaha

Syaza Kelyza said...

hahaha . giler advance :D

cik bulan said...

@syaza;ape yg advance??perut kah??hahaha

Umi Asura Sanusi said...

kawaii (cute) la....

Along Usop said...

gambar no 6 ada typo!!

teringan?.. hehehehe... ;p


jaat na kat adik.. haa

Gee said...

hehe cumil nye katun die... hehe xpe2 nanti masak nasi goreng makan sndri keyh..hehe

Maii Yusre said...

Waaa! Menarik2! Suka baca! :D

= d = said...

nice entry..
:)

cik bulan said...

@umi: hai..sou desu..=D..arigatou ne ~.~

cik bulan said...

@along: along yg jaat..=P..*bluekk..

cik bulan said...

@gee: camna taw??haha..mmg pastu masak sniri pon..ada telur special lagi--->nak sedapkan hati..hahaha

cik bulan said...

@maii dan =d=: tenkiu ubi kayu..=D..kachinggg$$

Rahsia-emas said...

Asalamualaikum tuan rumah...

share