Monday, 25 July 2011

Mak i buat lawok u..

pergh..penat sopink tadi..haha..sampai tgah chat kat ym pon tertidur lupa nak off..haha..*membazir letrik ngan tenet btoi..=.=''

ada macam2 kisah..tapi malam ni nak cerita pasal aiskrim..ngee~

Time beli tu ade kembar..dapat free..tapi xtaw eskrem ape..balik2 tu mak aku pon try la dulu..*bayangkan mak tengah buat muka nikmat macam juri2 iron chef tengah rasa makanan..(with both eyes closed..haha)
haha-->ala2 camni la
mak: ehem...rasa dia ni..ada pa tah ni..

kami:ada apa mak..rasa belimbing ka..(monyet punya soalan..haha..sebab kale hijau lembut eskrem tu)

mak: bukan..ni ha..dia ada kacang..apa tah nama..ha...kacang pinokio..(sura eksaited and muka konfiden habis)

kami :muka aku berkerut..cuba untuk me''retrieve'' rupa bentuk kacang pinokio..tapi..tak sempat loading habis, failed!..haha..and then  (aku dan adikku berpandangan sambil senyum2..pastu apa lagi..buahahahahaha---->gelak xhengat dunia)..*guling2 punya gelak..

aku: Mak, cek rasa mak nak kata kacang pistachio (tah betol ke ejaan ni) la..hahahahaha..

mak-->selamba buat muka dunno..hehehe..*nak cover lettew.ngeh3x..

11 comments:

Hafizan said...

ziarah2..pastu follow...

sleeping_maniac90 said...

bese la mak2 nih..
dorg mst slalu slh sbut..
mak kite pun sme jew... ngeh3..

cik aisha said...

huhuuu....maintain la mak cik bulan blh wat dunno...hihi

NADIAH KZAMAN said...

ahahaha..mak awk dengan mak kite samaa lew..!! mak kite org fakir jadik orang kafir..ahaha..!kim slm kat mak awk k

Shalina Samsudin said...

sama le dgn mak kite..klaka kan..gelak dgn adik..my mom sengih balik..haha

meaw said...

waduhhhhh,gelak yeeeeee!haha

Cikya said...

biasa lar tu, kadang, dah nak sama bunyi tu..
pinokio~pistachio.. :)

Aida Omar said...

hahah..pinakio keluar..

cik bulan said...

@hafizan: tenkiu2..^^

@sleep: ade bnyak lagi woh nak cerita..tapi xtertulis..ngeh3x..

@cik aisha:beliau hanya nak mengkaber je ..hahahaha..*LOLROFL

cik bulan said...

@nadiah: aiyo..jadi lain la kafir ngan fakir tu..kah3x

@shalina: story mory le~thee~

@meaw: sibuk je mama ni..hahaha..:D

@cikya: ye la tu..bulan tahu la feberet cikya kacang pinokio kan..*camne la rase tu..hahaha..(ponder)

@aida:pinakio??ape tu..orang kaya malaysia ka??hahaha

msredcheesecake said...

cik bulan, golongna mak2 kita ni mmg biasa wat camtu...hheee

share