Thursday, 28 July 2011

Pengumuman:saye tak kejam la..T.T

Assalamualaikum semua..sihat??--->bajet xmau nakal2..=P

      Ingat nak biarkan je post tu sampai bulan puasa,,tapi kesian si Dunbo dah malu2 muka dia terpampang lama kat sini bila dia stalk blog gue..hahaha..

      Wei..ni beta nak buat pengumuman..korang jangan interpret gambar tu sesuka hati woh..mempelai yang berkahwin kat atas tu xde kena mengena dengan abang hensem kat bawah tu ok..sebenaqnya macam ni..cerita ni komplikated sikit..tapi dah korang membuatkan aku terpaksa cerita..ni dia nak habaq mai..

      Baru2 ni...Dunbo telah membuatkan beta murka-->sebab kena buli.(sila kesiankan shayer)-->gila gedik..senirik baca pon mau muntah..*bluekk*..haha..ok2..xmo ngarut dah..xmo..xmo..

      Tengah aku selak album keluarga burung(sila baca twitter), tetiba ja jumpa gambar kahwin si Dunbo. Sebab dia ''request'' gamba ni dibubuh secara ekslusip, jadi saye pon bubuh la..*baikkan..(buat muka ala2 angel)..

     Then, tetiba kawan mama (incik A) secara tetiba nak juga muka dia dimasukkan ..sebab dia hadir masa majlis resepsi pasangan nih..dia yg mekapkan dan pakaikan baju diowang tu..cumel kan..*wink2....jadi..no biggie la kan kita put them together..but u guys ni pikir pelik2 la..=.=''..kesian taw saye dituduh kejam..T.T..hahaha..bukan ape ..dulu dia suka pakai avatar kat twitter tu muka abg ensyem rozmei tu jep..kome ni..xbaik taw buat spekulasi2 senirik..dahtu kena plak marah dengan Ekabukanmacikkaubukanlesbiankau sebab aku letak muka ex-boyfie dia tuh kat post smalam..wei..aku sorry sgt2..xtahu aku kau ade sejarah idop ngan dye..hahaha..wlwpon ko minat doplohpatjuta dia tu..aku mintak maaf sesangat..(buat2 muka bersalah + simpati)..

ni petikan kata2 Eka:

''tak aku emo sebab kau letak gambar husband kelapan ratus aku . aduihhh kaya tu dohh dua ploh juta dua ploh juta . kahkahkah..''---->(nampak sangat Eka ni dah macam maharani china zaman dolu2..siap ade husben ke 800 tu..gundik ke hape..wahahahaha)

   Pastu si lidi milik apik plak nak pok2 kite..xmo..xmo..(sebab nanti takut lidi jadik pyapu lidi..wahahaha..:D)..nanti kesian peminat lidi xnampak dia dah..wahahahaha..^^..(sila bayangkan muka saya kejam )..

   Then..xhabis dengantu plak..muncul si chan yang mengaku anak kepada Dunbo tu..wei..wei..Dunbo..ko buat ape nih..*_______*..(muka tensyen..xtahu camne nak berhadapan dengan masyarakat sekeliling..)..@.#.sekian.. psst:kakak kechiwa dengan kau Dunbo..:((


p/s:nak tekankan lagi sekali..saye xkejam..kamu yg pikior pelik2...harap maklum..wahaha..lagi sekali..mempelai xde kne mgena ngan abg ensem..wahahaha..mencit la korang nih,,grr..



ada tambahan ;;and boy;;..(^_^)

pic source:deviant
   



37 comments:

stellaizz said...

hik hik lama x dongar perkataan GUNDIK hik hik hik

Shalina Samsudin said...

hehehe..
no worries..
tak fikir pe2 pon :P

meaw said...

eleeeeee,cakap la ada orang risik u ,hehehe :P

cik bulan said...

@stealla: haha..pkataan tu jek yg sesuai pon..lalala~

Acik said...

ohohooo ..
ada org risik ke?
:)

cik bulan said...

@lina: awak mmg la xpikior ape2..hahaha..tapi org lain tuh..(nangehdoplohpattahun)

cik bulan said...

@meaw: uh..terbau daging kucing panggang la harini..:D..HAHAHAHA

ietchan-kun said...

sighh (◐.̃◐)...xpasal2 kene tag plak dlm tu..

cik bulan said...

@chan the org minyak: kan bising sangat nk kne tag..nah..hamek..=P

cik bulan said...

@acik: baju raya dah beli??haha

ietchan-kun said...

org minyak ape nye...ni msti x tgk citer TRON...men hentam je...

cik bulan said...

chait..tron apenye..geli woh..hahaha

ietchan-kun said...

btul la..tu watak Rinzler dlm citer TRON..

cik bulan said...

*tertido*zzzz

p/s:saya tgok imam muda jep..haha

ietchan-kun said...

caittt..ade2 je alasan die ni..

KimiCnoL said...

memang xbaek kak uncit nie..kejam sangat2..xbaek woo kenekan orang ..agagagagagaga.. *banyak rupenye backup aku.. ;pp

cik bulan said...

@chan:lalala..saya cute..sekian..hahaha

cik bulan said...

@dunbo: xde mknenye..diowang salah sangka sbb ade muka abg ensyem tuu..klo x xdenye org nk kesian kat kmu..hahahahahahahahahaahahahahahahaaha

KimiCnoL said...

argh,xkesah la..yg penting padan muka akak uncit..yeah!! wait my entry yooo ;pp

cik bulan said...

kimi:jgn la..T,T..ko nk buli akak lagi le ni..kan nk posa nih..xbaik uh..='(

p/s: nk bgtaw mama ko nk buli akak

ïêmå å¢klê§ said...

perghh laku giler sampai 800..
iema 1 pun susah nak cari..
huhu

si para para said...

tak tau nak cakap apa... rimau tewas..emm

nadia fatihah said...

ada orang risik ke tu? hehe :)

josrevalution said...

hehe...suka le tu....10 artis wanita tercantik malaysia bila bertudung

Ahmad Fakri said...

kuangjaqqqqqqqqqqqqq mu . gundik kau panggil aku . unuk pengetahuan kau suami ke lapan ratus satu aku gerard way . perghhh perghhh hensem dohh . kau berani amek siap kau aku kemek kemekkan kepala otak kau . bhahhahahahhahaa

Ahmad Fakri said...

untuk pengetahuan kau lagi ni aku ekabukanmakcikkaujugabukanlesbiankau . bangang betul aku terlupa nak sing outkan akaun budak fakri si tonggek ni . ak nak sign out nak sign out .

cik bulan said...

@iema:xpe..nanti menuntut kat dia ek..hahaha

@para2: xpe..tewas bermaruah..*wlwpon bengkek layan game smalam pnuh drama hindustan..=.=''

@nadia:topik lari..haha..offside dah u ni..=P

cik bulan said...

@ekabukanmacikkaubukanlesbiankau tapi kaupakaiakaunfakritonggek : panjang gila nama kau dowh..haha..ada la lam 5 minit aku eja..hahaha..ala..ko yg kluarkan statement ko laki 800 kau tu si abg ensyem roz** tuh..wahahaha..gerrard dah cari lain la..ko xsesuai dengan iklim mata dia..haha..xhingin ak nk rampas..aku punye taste korea jep..lalala~

Hans said...

dah tak lama la nih
lepas nih dah leh kahwin dah
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

cik bulan said...

@hans:ok..speechless

belog|amiyo said...

erkk... siapa Dunbo?

cik bulan said...

@amiyo:hahaha..ce carik..jmpak la sebesaq talam ada tu..hahahaha

meaw said...

kawen jemput ,wakakakakakaakkaa -..-

Bigdaddyz said...

peh lain macam ...hehe

ietchan-kun said...

cik bulan koya korean...hahahaha..

cik bulan said...

@meaw: insyaallah..cepat la carik calon kat aku weyh..gagagaga..


@bigdaddy:apo yg lain mcm tuh.

@chan lembu: buahaha..eden mmg org korea pon..femly sblah ma..=P

ietchan-kun said...

iye ke..xtanye pon..muahahaha..
:p

share