Thursday, 21 July 2011

seyesly aku cakap..haram duit tu

ezonephilly------->sempat usha nama user www.says.my
pergh..nama jat..sapa2 nmpak nama tu jgn tekan..cam pa ja..nak memaki cam tak baik nak dekat ramadhan ni..baik2 tobat la..jgn nak menyepam sangat la..kalo xhalal tu xhalal jugak..even doploh sen aww..bikin gua panas betul la..

maaf-->aku banned ko..HAHAHAHA..*gelak kejam*

dah agak2 bertaubat tu mai mintak maaf..huh~

ingat xde dah blogger2 cam ni..upanya ada jugak..kelapaq pa xtaw dok bagi org maki depa tuh..kalo org ikhlas, org tekan la bang oii..jgn dok guna cara kotoq..ada paham!

15 comments:

Asha said...

ada lg ek yg guna cara nih.ish2.

cik bulan said...

asha:tu la pasai..byk blogger dah tego..tapi still ade lagi..bernanah gak la hati nih..

laskar pelangi said...

ish..memacam lah orng nak cekau duit cepat

Mohd Izzar said...

rasanya kta bole check link dorg tu..sblom kita klik..itupn, klu rajin la..hehe

cik bulan said...

laskar:mmg..huh~


izzar:oit..kmu check ke semua link tu..=P...dulu2 waktu fest2 kena tiap2 hari check woh..pastu ingat xde la..ni ade balik..pastu kalo ada yg reyau kna banned jgn salahkan eden ye..@~@

ietchan-kun said...

huhuhu...terbaekkk..!!
lpas tu ade jgak la yg slalu wat pop-up survey2 mane tah tu...tah pape la..mengacau btul nk view page..

sleeping_maniac90 said...

sabaq na cik bulan hehehe

Acik said...

apakah ... ? woah, menggelegak dah ni! sabar .. sabar! :)

KimiCnoL said...

alamak..kantoi la plak..hahhahaha ;p

entry spontan??

♥Aien Najwa♥ said...

wah..sedap2 jew erk mek duet mcm 2..haram betol..

Cikya said...

haha, dapat..dapat dan dah jumpa..
terus tekan pangkah kalau jumpa..

Wanie said...

bgeh3..
selalu gak banner2 ni..:)

vampire's lovex said...

apesal aku x paham pape...warghhhhhhhhhh !!

Shah URL said...

kalo guna google chrome leh appear siap2 kat bwh link dia masa tala kosur je.
tah pape teknik dorg ni.... pendek akal

Ahmad Yasir said...

xfaham la..mcm mane boleh cm ni ?hmm..ade ke mcm ni?

share