Thursday, 21 July 2011

Spontaneous Thursday #2.*crush*


wahh..aku dari dulu minat donghae ngan kibummie..camne ni..
seth tan juga..hahahaha
otoke?..>.<''
dah lebih  bulan ni..hahahaha
teeeeeeeeeeeeet
any nasihat>>??
hahahaha
*tersipu2 malu*

dan dia ni juga..:D



hum...cumelnye cik bulan..hahaha..*pengsan*

haha..jgn muntah..saja nak bagi budak demam ni ceria lpas emo smalam..kah3..nk aku tulis dalam english lagi full for one month pon boleh..please make me feels semak perut..hahahaha..


sama kan muka kitorg..please say its same..:D..hahaha..*wink2


nak share lagi ni..nak x review cerita spy myeong wol??--->serious bes..thumbs up..tapi nak tunggu satu2 episod cam lambat jek..ade on air sekarang ni kat korea ari khamis ngan jumaat lorh..kena tunggu tiap2 minggu..:D..setakat ni memang sangat suka watak myeong wol yang on the way fall in love with kang wu...
cam byk lak nak cerita..ok2..review bakal keluar..hahaha..(^_^)v..

*so...ayat atas tu boleh pakai ke..pandangan??*

10 comments:

siti kektus said...

yela. sama lah ngan pompuan tu. hehe *jaga hati*

^^

sleeping_maniac90 said...

siyes kalo lbey 4 bln mknanya in love???? *worried*.. huk3...


p/s : comey header baru tuh.. hehehehe

saiazuan said...

kna kwn slama 4 bln dlu la.. huhu

cik bulan said...

kektus: hahahahahaha..bukan mmg betul ke..:D,,ngeh3x


sleep:haha..tudia..dah ada bunga lam taman lettew..

p/s:header kanak2..hahahaha

cik bulan said...

@saiazuan: kwn ngan sapa??ha...ha...cpt2 bgtaaw..*kepochi jap

Siti Syawal said...

the quote, very nice =)

vampire's lovex said...

hahahha gila korea gak ehh kau ni...

ohhh so,aku memang in love for real ahh dengan pakwe aku skg ni..kah kah ..k xde kaitan,sje je tulis..lalalala
~
:P

cik bulan said...

@syawal:ha...ha..sape tu ..gitaw cepat..*kira nk korek rahsia org ja..hahaha


@vampire:mau taw la..haha..aku screen capture kot masa tgok tu..hahaha..

aku tahu ko mmg real in love ngan dia..tapi..bukan korang dah break ke 3 tahun lepas..tu mknenye ko mroyan sensowang..hahahahaha

Cikya said...

cik bulan,

sape yang english guy gerak-gerak tu?
*tanya gaya jakun
hahaha...

cik bulan said...

@cikya...xmo bgtaw..=P..

*pdahal sniri pon xtaw..haha

share