Thursday, 11 August 2011

Aku menang wei..haha


Ni bukan entri riak..ni entry bahagia..haha..baru je pagi tadi aku join GA setelah sekian lama menyepi..majok sebab asyik kalah jep...tup2 i baru menang GA gadis desa..aww..haha..fes time ok aku menang setelah usiaku senja lam berblogging ni..sadis kan..so..ade sesape nk bagi hadiah free plak pasni??haha...(aku amat appreciate tuh..ahahaha)..

Berkat bulan posa kot..tetiba ja ada semangat yang membuak2 nak join GA..ok guys n gurls..sape ade contest lagi..bring it on..oooyeahhh..[mula la nak menggila tu..>.<''..pastu kalo kalah frust lagik..T.T]

tu wei..blog GA  aku yg kna hantam dulu tuh..kah3x..

hahahaha..ni yang sebenaqnya aku nak bagi hampa jeles..yang gegel jela..kalo yang boboy pon jeles ni..sila check hormon anda..haha..maybe ada sikit short karen disitu..mueh3x..

Adik aku punya gelak..bukan pasaipa..kakak dia yg brutal ni reti ka pakai shawl..chait..pandai no dia memperkotak katikkan aku....(memang xreti pakai pon..haha..)..jadi sesape yang gila shawl tu..nah..g la melawat sponsor hadiah saye ni--->ekekeke

p/s;tengok la..fes day raya aku pkai shawl tu..hahahaha..tapi xupload lam blog ni kot..t hampa semua muntah..:D..
p/s2:cik sleeping maniac..jeles x??llalalala~..
>
>

43 comments:

sleeping_maniac90 said...

xjeles pown mwahahahahahahah
sbb i xpkai shawl...
i pakai tudung bawal jew. sob3..


(padahal sbnrnya jeles jugak.. sikit je).....

iefa ujang said...

ahahaha...ske sgt dia.congrats!!! :D

Wilayah Sepet Kuku said...

As salam...klik ke link dibawah ni...dan terima kasih cik bulan..senyummm :)

http://iniwilayahsepetkuku.blogspot.com/2011/08/mereka-yang-kenatahniah.html

ANA said...

best nye Hadiaah Cik Bulan dapat XD tahniah :DD

Himmymaru said...

wah, thniah yea? :)

Umie Artoqiemie said...

bestnye bestny, klo x pakai nanti kasi la umie KAH3.

mi2omar said...

wahhhhhh tahniah..
sy x pernah bertuah tu malas nk join tp teringin juga..

Wanie said...

tahniah!! dah tak payah beli tudung raya..hehe

Akulah Pak Lan said...

Boleh open table ni.hahaha

meaw said...

aku gumbira keluarga aku menang,tahniah weyh,actually aku masuk gak GA ni tapi tak menang,haha.....

APAN said...

tahniah kpd cik bulan...haha...

org kata pakai shawl ni sebab mls nak iron?betol ke?huhu...

Cik Ca'ah said...

hahaha. tahniah la,sekali skala menang baru terasa bahang kemenangan tu. klw slalu menang,tak best jugak. kehkeh

iMBobo said...

tahniah cik bulan! :D

ANGIN ANGAN said...

congrat cik bulan

KeChIk yg comey said...

cik bulan da vogue...
heee...
dapat shawl eaa.....
tahniah2..=)

cik bulan said...

@ sleep: haha..saja nak eksyen sbb bulan jeles ngan dudel kamu..waaaa..watkan bulan dudel seko??hehehe

cik bulan said...

@iefa: tenkiu..hahaha


@sepitkuku: i love u lah..hehe..berita gumbira agy..^^


@umie: jgn harap eden nak bg ekau..=P..hahaha..*kejam

cik bulan said...

@mimi: tu la.tuah sapa pon xtaw an..^^


@wani:mmg r..jimat duit.hehe


@pak lan:ingat parlimen ka mau open2 table ni..@#mejabulat..hahaha

cik bulan said...

@meaw:nek jgn kechiwa..cuba lagi lain kali..;D..hahaha


@apan:betoi sangat..hahaha..senang hidup..^^..tapi bulan sangat xreti pakai woh


@caah:hipotesis anda salah..haha..ce mng tiap2 hari..kenuri besau ok..lalala~

@bobo sama angin:tenkiu..eh..dak demok pandai wat ucapan..hahaha


@kechik:eii..geram ngan dak kechik ni..cubit2 pipi kang..:D

Saiazuan said...

hehe congrats ;D

Aku Afzal said...

hahaha tahniah la mel.pas ni leh la cit pnjam shawl tu.haha

abah khalisha said...

x jeles..pasal abah tk join pun dan abah tk pakai menda alah tu..aauuwww..auuuwww

dyanie said...

suke3 ahhaha

AzatLazat said...

semangat apa weh?
hahahah
ok2 takmau cari pasal
untung la..

cik bulan said...

@zuan: sankyu~


@afzaL: cit mmg sesuai sgt pkai shawl..<3 <3..haha..cit an muka bulat..kah3..*tetiba

cik bulan said...

@abah: pasaipa ada aww aww tu..hahaha..nmpak kat bini abah ni tepuk dahi nnt..kah3x..

@dyani:suka ja//bg hadiah r kat bulan..*bodek2


@azat: hg nak lalok p tmpat lain..hahahahaha

AzatLazat said...

yela2
orang dah datang halau pi tempat lain
lepaih tu cakap orang sombong pulak kan
tak pa lah
tak mau dah la lalok2 kat sini
maaaflah cik bulan
:(

Fikri said...

Tahniah mkcik.. Haha.

Fathiah Hamim said...

yeay! tahniahh! hehe

cik bulan said...

@azat:toksah gedik..satg aku hawin p luaq tgkap bru ada akai

@fikri:urgh...*muka sebek*

@fa:miaooo..haha

iniCERITAdongeng said...

bestnya... congrats :)

IFA Athirah said...

mestilah reti pkai ..kn2x?? http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Ema Razali said...

wahh bahagia lah nanti pakai shawl baru haha :D

Siti Arfah said...

Tahniah ! :)

KimiCnoL said...

hang pandai pakai tudung saji je..booo ;p
hukum letak gambar makanan time ramadhan?

stellaizz said...

wahhhh taniah taniah

cik jari said...

tahniah~~
untunglah menang~^^

ika said...

huhu...sangat tahniah ek adek ku~ :D nnt meh akak rapunzel ajar pakai tudung tu...meh...meh...

aiNa yaZiD said...

wah..tahniah cik bulan..!! hehehe.

cik bulan said...

@Ema: ema xnak try pakai ke..hehe

@arfah:wlkem

@kimi:boooooooooooo..kimi buhchit..dahla curi korset mak ufa..HAHAHAHAHA..adik..xbaik mncuri aww

cik bulan said...

@ika: akak uh..kakak reti ke pkai selendang..muahahaha..bukan slme ni pkai tdg saji jek??haha..selalu kat dapo tdg saji ilang akak pakai..=O..hahahaaha

stella, jari, aina=dah macam adik beradik dah nama..haha..arigatou ne~..sila amek no di kaunter 11..=P

sleeping_maniac90 said...

bulan, i x rti wt noodle la..
tu pun org y wt kan sob3..
kalo aku wat kang, bkn jadik org, jadik monyet barangkali..

cik bulan said...

alasan itu semua..*lari2 ayam

share