Saturday, 27 August 2011

Aku merinduimu~


    Salam semua..haha..aku sebenarnya terlebih beronok-ronok ni..sebab tak sabar nak jumpa anak-anak kepada sepupus aku ni..tengok la bawah ni..comel kan..yang buat mulut muncung ni sangat comel..mulut dia kecik je tapi pipi tembun..geram i..haha..dia ni la yg terpanggil aku mak tu..sebab suka sangat suruh aku buat macam-macam..bahahaha...tah la balik ke x budak ni kat kampung..selalu kena bahan la sebab diowang ni dari KL..hahaha..cakap pon mau slang kl r..haha..sampai kampung semua pakat cakap kedah..depa ja sesat..hahaha..hampa taw la kan kalo lain ja slang tu mesti kena..tapi depa ni mmg fail kalo cakap kedah..bunyi lain semacham je..haha..xpe la asalkan diowang cute..pandai2 plak tu semua..yang baby tu adik dia yang last..dia tdo atas riba aku la tu..comel sangat sampai aku suruh adik2 aku lari g amek fon nak snap gamba..teruk kan aku ni..hahaahaha..

  First perkataan kedah yang depa taw pon ayaq nyok..tu pon sebut pelik gila..air nyi-yur(cam ni la bunyi dia)..hahahaha



arib: nak cium mak ngah
mak ngah:xmau xmau..tak boleh..hahaha..mak ngah tgkp gambaq ja nah..hahaha



>
>
 balik kampung...ooo balik kampung..hati girang...perjalanan jauh x kurasa..(sambung senirik..haha)

27 comments:

Ku Azhar said...

ye ke anak sedaras....ke anak dia :p

muhamad hanif said...

ingat kau rindu aku tadi..


huh~~

Chuu Muqhlis said...

cik bulan, hati2 pulang ke kmpung ye ^^~

Hafizzi Aziz said...

mai singgah sungai petani no..hihi

nabillah bolhassan said...

oke cik bulan :) kalau ad ape2 nk tanye juz inbox me oke?? :) btw, selamat hari raya!

Shafiq Hashim said...

Selamat Hari raya Maaf Zahir Dan Batin..

nadia fatihah said...

ai? tu riba ke ape tu? macam nak tergolek dh budak tu. hahahahaa :P

Si Pujangga said...

amboi muncung bukan men ea.. :)

Izzaty Ishak said...

Waaah balik kampung tuh berhati-hati ye.

Salam aidilfitri. Maaf zahir & batin ;)

sis92 said...

alolo comelnya dia*baby itu saja hehe

cik bulan said...

@ku azhar: uh..lpe i ada anak..:p

@anip: haha..aku tahu ko sangat inginkan tuh..tapi..maaf..kah3x..aku xrindu pon kau..bluekkk..=P

@chuu:tenkiu2..^^

cik bulan said...

@apit: haha..mmg singgah pon..tapi umah apit tataw tang mana..haha..

@nabilah..ok2..i'll tell my fren then..^^

@syafiq: selmat hari raya jugak..^^

@nadia:haha..haruslah macam tu..kan nak posing tgkap gmba baby tu..haha..*sila byg kedudukan meriba sambil tgkap gmba budak..:P

cik bulan said...

@pujangga:maaf la..dia nk cium mak ngah dia jek..hahaha..jgn nanges ..:P

@izzaty..thanks..kmu pon..det aye??xde??haha

@sis92:ala..nak jugak..nak jugak..haha..selamat xde gmba kite lam tu..kalo tak dah pereasan habeh dah..haha

sleeping_maniac90 said...

bkn ank ko ke??
ko kn ala2 mak org hahahaha

Cik Bell said...

haha..untOngla..aku nak cubit2 lagi..

cik bulan said...

@sleep:argh..ko tua lagik dari aku..tggu la esok aku post muka aku..haha..tatap puas2..kah3

@bell: xyah..ko nanti penyebab budak tu ketawa terbahak2 sampai..ehem2..hahahaaha..

caliph shuriken said...

dlm pipi baby tu mcm ada cokodoq.. kiut jaa ^^

syasya said...

hehe tumbannya pp dia..hahaha selamat raya awak!

Saiazuan said...

xyah la rindu sgt..hehe

cik bulan said...

@caliph:haha..bukan cokodok ja tu..macam sumbat deghiyan pon ada..:D

@syasya:camat ari raye..slmat pipi saye xmcm tu..*tipu..hahaha

@saiazuan: eleh2..mcm org kata kat dia plak noh..:P..jeles lettew..muahahaha

asema . said...

comel la arib :)

cik pha said...

comel laaa macam aku time kecik2 dulu hahaa




p/s:samat ari raya =)

Fikri said...

Tu baru anak spupu.. blom anak sniri g. kalo ank sniri xtau la rndu cena. haha.

budakijaupendek said...

baby tidur tu comeiiiii.!!
haha, pp tu kalo cubit sgt la syiok!

Jiejah Gorjes said...

teringat dulu try ckp kedah...bagai nak pecah perut dorg gelak kan malu nyeeeeeeee...

cik bulan said...

@asema: mmg sangat comel..adorable gittew

@cik pha:erk..* speechlessness

@fikri: argh..ngada..:p

@budakijau:uh..bagi ufti det ayer 100 hengget dulu..:D

@jiejah gojes:haha..haha..haha..*tgah bayang*

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah comelnye

selamat hari raya ye :)

share