Thursday, 11 August 2011

Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan

Hello guys..eksaited ni ada GA nak join walaupon lamaaa dah xjoin GA ni..(sebab membawa hati yang duka dan lara..haha..dah masuk semua xpenah menang..choii..T.T)..tak pa la..dah Datin Tyka mai ajak cik bulan..jadi..cik bulan kan comel, jadi dia terus setuju..hahahaha..senang ja pon syarat2 dia..kalo nak join moh le kite sesame join..kalo kowang tak nak pon xpe..cerah sikit masa depan cik bulan ni..haha..walaupon tiap2 malam memang aku cerah pon..hahahahaha...



Nak join giveaway ni ? senang saja
Caranya :-
  1. Tulis tajuk entri “Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan”
  2. Pada entri tu tulis yang ada giveaway ni ..
  3. Letak link di comment
  4. Siap
Giveaway :-
RM 260 (RM 100 + RM 50 + RM 50 + RM30 + RM 20 + RM 10)
Domain + Hosting
Topup RM 20
Kad Raya
Keychain Singapore
Keychain Sarawak
1 CD Trust Port Total Protection edition 2011
Tarikh tutup : 20hb August 2011
Menggunakan random.org untuk mencari pemenang ..
Sponsor :-



>
>

p/s:aku rindu nak mengarut lagik..tapi apakan daya..aku terpaksa mengurangkan blogging time aku nih..(padahal xde modal nak ngarot..harharharhaar)

8 comments:

Cik tikah said...

all the best cik bulan :D

KimiCnoL said...

nak hosting+domain! tapi malas nak join -,-
disebalik rusuhan london?

L said...

http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

tomatokering :) said...

pagi2 dah join GA ek..hi gudluk ! ^^




p/s : shawl satin tu taklah licin sgt .. nmpk je macam licin.. sng je nak pakai ^^

cik bulan said...

@cik tikah:tenkiu2..hahaha


@kimi:malas sude~..haha..xbaeh meriot dia tu lah..=.=

@tomato comel:ngee~nak wat semalam ngantok..wat pagi arh..

p/s:ye ke..haha..takut saye pkai t jadik cam lain plak..=.=''

tyka said...

thanks join .. 21hb August alert pada blog sitiatikah.com semula ya .. sbb keputusan akan diumumkan ..

ijat_asni said...

best of luck
^___________^

nice blog too~
feel free to visit mine
http://ijatasni.blogspot.com ^^

ame elms ! said...

giveaway yang cukup menarik , sayang nya ame tak sempat join pula . nevermind then , masih ada lagi next time kan .

ohh btw , jemput singgah blog ame ya . http://pucukandubi.blogspot.com/

share