Tuesday, 9 August 2011

Kereta dicabul ..





gara2 xnak parking dalam bangunan parking BJ.aku parking kat dalam kawasan flat tepi BJ..mmg kat situ dia dah tulis NO PARKING, RESIDENT ONLY...tapi nak pi BJ sat ja..so ingat xdak apa la...sekali mai2..ni la hasilnya..ada tulisan dari permanent makerpen kaler merah yg bertulis RESIDENT ONLY kat bonet depan kereta ku...huhuhu...kpd kwn2, jgn lah parking di tempat yg dilarang parking...*insaf suda* -->> nasib bek hilang after tonyoh ngan krim kilat keta.. n nasib bek juga dia xcalarkan keta or pecahkan cermin n etc... sob3..kesian personaku...


bukan kisah cik bulan ok..ni kisah kawan cik bulan..saja ja publish sini..sama2 mengambil pengajaran..miahaha..(tobat aku xmau wat camtu..kena sabit arh..nanges bertarannum nanti..hahaha..)


tapi ada kawan cik bulan yang sorang ni pulak..parking tempat yang sama dan dia kena saman..haha..jadi..mana lagi teruk??kena conteng or saman??hahaha..korang rase??


dan flat tu dah buruk pon..>.<''..buahahaha..
>


>

35 comments:

Amirul Aqiim said...

terbaekk!
hahaha.. ^^


rya nnti nk gi shopping kat BJ lah..
bnyak brg murah2 kan?
hehe ^^

cik bulan said...

aqim:haha..situ mmg port baik punya..:D..


tapi..kenapa nk pi masa raya??org sibuk pi rumah sanak saudara dia ni sibuk nk pi bj..hahaha..xD..gelong ka hapa

Wanie said...

laaa..jahatnye sampai conteng keta orang..huhu..mesti kawan bulan dah serik..hehe

iMBobo said...

nasib baik mereka tak apa2kan dia fuhh...

KimiCnoL said...

kesimpulan jangan la parking dekat situ..ape dah..degil!!hahaha
cara mudah buat doodle??

budakijaupendek said...

hehe!
nasib bek boleh hilang dakwat tu

HARITH ISKANDAR said...

hehehe esok buat lagi ya :)

stellaizz said...

alahai nasib boleh hilang...itu mcm pon ada ke.....park kejap pon x boleh...

ezzu said...

kesian kat kawan cik bulan tu kn..hehehehe..

knape manusia slalu nk buat perkara yg dilarang sdgkn ia boleh membawa kemasalahan kpd kita..btol x??..hehehe

Si Pujangga said...

pewh pedih seyh kene mcm tue.. haha..

LynN LoLa~~ said...

aiyark!~ berkirenyeee? huhu. kalau cik bulan pegi sekejap aje, da kene conteng. mesti ade orang yg memang jage line kat situ tuh~

cik bulan said...

@wani: haha..mne xserik kalo kena camtu owh..

@bobo: xpe...t panggil dak demok..diatu kuat..haha..=P

@kimi: shadap la buncit...haha..ko xtahu betapa susahnya nak perking kat situ..*sedang buat muka tacin*

cik bulan said...

@budak ijau: aik..gamba baru nampak.teheeeeee~


@harith: i will..haha..using my sister's toy car..i bet they don't mind..xD


@Stella:tu la psai..pekira toi depa tu..


@ezzu: pergh..tetikam hati ku ni..>.<''..

@pujangga: xpedih pon..sakit tgn menonyoh ja..haha


@lynn:haha..lpa nak cite..memang kwn bulan ada rasa pon sorang laki chinese ni dok usha dia ja..ha..amek kau..tu makan dye..LOL..

Shamsuddin Amin said...

sadidnye...
len kali park la elok2... huhu

toblerone said...

bole plak dorg wt cmtu kn.. knl lak dorg tu kete pnduduk o tak.. huhu

Akulah Pak Lan said...

Noh...ambik kau..hahahaha

apek poyo said...

hahahaha..den dulu kono nota kertas je..
tp kalau mcm ni menarik jugak..ekekekek
kedokut la org tu...kojap yo kan?

chiLleD...!! said...

aiyarkk..nsb bek kete j jd mngsa..huhu

aiman said...

bahayo.. kalau kena conteng cam kat atas ok lg.. baik dr kena saman.. tp kalu kena simbah cat.. haa..

Acik said...

alaaa
kesian! bukan apa tp kadang2 nak cari tempat parking, jenuh berpeluh, x dapt dapat ... huhuhuuuu

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

kl gua jd org yg tulis tu gua tulis baik2..tu agak kuang hajo tu..
tp gua still tulis guna permenent marker cmni

"kehadapan empunya kereta,..harap anda faham bahawa tmpt prking ini hanya untuk resident sahaja..sy ulang, resident sahaja"

kl xmuat tulis kt bonet depan, kt tepi pintu gua smbung..ok x??tp ayat gua tu msti lu blh trime lg kan...hehehe

Shawn Razaleigh said...

perghhh kesian gila weh

Fikri said...

Hahaha.. tarbaekklah. Flat buruk? Flat 3A ker?

Cahya Qasehnya said...

dua2 pun buruk. huhuhu. tuntasnya, jdlah resident yang mematuhi undang2.

IkhAnif said...

baek kene conteng lar dari kene saman..conteng boleh lap..kalau saman....naye-naye..>_<

sleeping_maniac90 said...

hahaha..
cntiknyer la contengan dia adoi...
tp better kne conteng dr kne sman..
kne conteng xyah kuar duit..

sop said...

kecian...iks iks boleh tanggal

ila said...

ala ciannyer kete dye..
tu la seb baik dye x buat yg trok2

eikieyn said...

adoi..siannye..nasib la ley hilang.. bahaye gak org zaman skrg.. pantang buat salah, conteng kete terus..isk isk..

sarah honey said...

adoii nasib baik tanggal kan.. ;P

darkrose~ said...

lah hai..ciannyerrrr la..:P

ifwat said...

ala, orang kata BJ ni tempat berak ja.. haha..

mana lagi baik kalau kena saman RM30, ataupun kena conteng sampai kena spray baru beratus2 ringgit? hahaha :P :P

takziah buat sahabat anda :)

Aku Afzal said...

nak conteng banyak kali pon takpe..jangan kene saman suda.haha

Fz27 said...

snggup kena conteng mcm tu dari kena saman

A-Chik said...

lebih baik conteng dari kena saman..ooo..rupenye macam ni keta dicabul..

share