Tuesday, 16 August 2011

senarai kopi yang mempunyai racun

Semalam punya entry yang ini..kan ade orang mintak senarai kopi-kopi beracun tu..tetambah si sirap masin tu..walaupun dia sirap, aku tak tahu kenapa beria-ia sangat dia dengan kopi ni..kah3x..


ni dia senarainyee..adoinyee..

Apesal nama kopi ni semua pelik-pelik..seriyes woh aku baca gelak2 sensorang..mula la otak aku ni ligat nak buat cerita merapu..k fine..tak payah buat muke pelik..kerut-kerut dahi bagai..aku tetap akan buat entry merapu..kah3..

1. Cafe Abang Yes 

**abang yang minum kopi ni automatik akan sebut yyes..yes..sebab mereka melanggan keahlian kad yes..

**pilihan kedua: tokei ayaq ni nama dia dalam surat beranak yes bin no..jangan salahkan ibu mengandong okei..xmo..xmo..


2. Candi Gold

**kopi ni serious wa cakap paling mahal dalam dunia..tak nampak gold tu..*blink2..dan furthermore (belagak sikit boleh ckp omputih) , kopi ni boleh siap dalam candi je..bukan sebarang candi taw..can-d-i..jadi, semua kena datang kat aku dulu..kah3x..walaupun aku ade candy limasen adik aku je..  *faham tak??kalau nak tahu, hanya insan terpilih ja faham..sebab aku seniri pon tak faham ..kah3...*


3. Candi 193

**sangat sweet..dia dah tuka 4 ke 9..maksud kopi ni, i sgtsayang you..omo..omo..silalah guna 193 skrg ni..cikgu sapa ajaq??cik bulan arh..haha


4. Extend Up energy Drink

**ni tak mau ulas..aku puasa..haha


5. Extremen,

**dalam kamus tak de..maaf~


6. Extrewoman

**pergh..jadah ade jantina ni..=.=''


7. Goji Guarana

**pakai bahan utama iguana mungkin??


8. Goji Guarana Extra

**ni sebab dia boh iguana 2 ekor..dengan rambut semut..haha


9. Goji More

**rajin pi terawih kopi ni..tengok..dia sebat morei tuh..siap bergaji seyh dengan morei..hampa ingat senang ka..


10. Goji Yumberrry

**ni kuat melantak berry2..sampai blekberi pon dia makan..hahaha


11. Guara Cafe

**asalnya nak tulis gua-rockkkk...pastu ink habis..jadi guaraaa je sempat..


12. HBW Ice Lemon Tea

**HBW stands for hari-hari blogwalking..ade blogger yang nak order??silalah cari senirik


13. Hotton Vitality Candy

**nama moden sangat..dah tak reti baca..haha


14. Ie2 O

**penukaran jantina dari h2o


15. King Cappucino

**nama yang ada raja di depan ja boleh minum..seperti rajagopal, raja wan nur husna..*tetiba


16. Knight Cofee

**yehaaaa..*naik kuda


17. Kolek Cafe Power Plus

**kolek sejenis sampan


18. Kopi Angguk

**ni hebat..tak payah ambil estacy..dengan derendah RM1.20 sen, anda mampu mengangguk dengan jayanya..

**berkesan untuk kecerdasan otak anak2..cikgu2..silalah bagi anak2 murid minum..sure punya lah fahammmm je mereka semua..


19. Kopi Asmara

**tettttttt..dia silap eja..nak tulis asrama ni..*thinking +ve


20. Kopi Bagus AAA

**dalam kopi ni ada bateri triple A remote control astro aku..patut la dah tak boleh tukar channel..@~@


21. Kopi Campuran Kedai Kopi Ali Bagus

**ada kat kedai kopi ali je ok,,


22. Kopi Pahlawan

**ala..same nama ngan kopi knight..tapi versi melayu..mungkin pakai tengkolok agaknye..


23. Kopi Super Angguk

**ni tak tau nak cakap..mungkin aku perlu dalam lecture prof vietnam aku..haha


24. Kopi Tenaga Tok Lebai Plus

**bagus la..nak beribadah banyak2..^^..beli..beli..


25. Maca Max
26. Macagin Ginseng Candy
27. Mentalk Candy
28. Nexus MXP
29. Night Cafe
30. Red Energizer Candy For Men
31. Royal Beverage Maqrifatun
32. Sasanergy Drink
33. Trica Jus Tri-Max
34. True SR
35. Vigor Candy
36. Vitca-F
37. Vitca-M
38. Winnie Beauty V1
39. XKL Sky Fruit Juice Premix


##Cukup la mengarut separuh..haha..nak buat kerja2 rumahtangga..kan nak raya tak lama lagi..=P
**nama-nama tu betul dah...haha..saja ja aku tambah perencah dengan huraian mngarut tuh..ekeke..

a big thanks to tulusdari hati...terjumpe mase tengah tahajud blog merangkak..seyes tenet cam bunga api 20sen merah belang2 putih..hahaha

>
>

p/s:sapa nak bagi kad raya..kalau nak bagi duit raya lagi bagus..cik bulan nak PM alamat nih..cepat..cepat..haha..

30 comments:

mawar_berduri said...

semua jenis kopi ni tak pernah dengar :P :P kopi kapal api tau la

cik sakdi said...

eh wanie,, lebai tu lain maksud dia, kahkah

Akulah Pak Lan said...

Lucky..aku tak minum kopi packet...

aku hanya minum di coffee house atau pun kopi kampung..sekian

AzatLazat said...

kopiko takda ke?
kakaka
:P

Bluewendy said...

hahaha..kopi dangdut?? cam ne lak? memang beracun lah..

ïêmå å¢klê§ said...

terkejut makkk
ingat betul la tadi...

cik Dil said...

x suka kopi..minum kopi, pengsan.. =.="

dhiera said...

hahaha...
nama kopi semua nak pelik2 je...

chiLleD...!! said...

adeh..macam2 nama ado..

ietchan-kun said...

kopiko x masuk ke?
hahahaha..

sleeping_maniac90 said...

ak x mnum kopi.. selamat!! hahahaha

Aku Afzal said...

kahkahkah.apsal tak abiskan describe?penat?hahahmpeh :D

aisya said...

serius ke ni nama2 kopi?? haha!

stuck said...

kopi kopi nih xd kt msia kan?? huuu~

meaw said...

ko ni mang sengal tahap ubiiiiiii,haha :D

tzmlt converse said...

kopi ni beracun tuk smua org ke tuk cik bulan je??hihihi

Si Pujangga said...

haha.. sangat kelakar..

khairul said...

baik minum ayaq masak jer klu mcm ni

Cik Ct said...

wahh!!.. byk nyerr yg x leh minum.. n kopi tue ade gak yg ct x knl.. hmm

zmah said...

Kreatif tuan blog ni...

kak lang said...

"kopi panas saya" bleh minum la kan...sbb not in list...hikhikhik

bloghok said...

NAK SECAWEN..KAHKAHKAH

aswadz said...

mengarut sggh tukang karut blog ni. hehehe...

anamizu said...

hihi adehh mcm2 la cik bulan ni

muhamad hanif said...

peliks je nama kopi dia ?


haiyaa, nasib tak pernah jumpa.

Acid+ said...

+Hurm,
Kopi pe yg paling Sedap?hek2~

akMaLdacOsta said...

naseb baik xminum kopi. MILO FOREVER :D

KimiCnoL said...

aku nak request kopi untuk kurus plak..ada tak??hahaha

teciq said...

haha..ada2 je taw..huhu..best2..

Haru Biru said...

mujur kopi dangdut tak dak... kakakakaka

share