Thursday, 29 September 2011

tips ketulinan lelaki

Salam semua..apa khabar..luv u'olls..haha..apesal akap cam bapuk ni..grrr...hahaha...

tengok gamba bawah ni..sweet kan..ololo...hahahaha

gamba-xde kena mengena ngan topik pon-

Acteli sekarang ni aku konpius status seseorang tu...kadang2 nampak feminin tapi muka brutal pastu suara garau...awww...sentap mak nak..boleh plak pakai tudung spesis camni..aigoo..lagila mmbuatkan aku konpius..tapi tangan timbul urat kemain clear dan banyak lagi..hahahaha..habisla..kalo aku yg pompan ni pon celaru, yang kaum lelaki plak acane tu..kang2 dok kapel mapel ngan spesis seniri..tak ke naya tu..haha..

Semakin banyak plak dah..kalo yang memang muka ganas pon dah tak boleh nak bezakan ngan kaum ni an..hahaha..walaupon aku agak ganas tapi aku pompan tulen ok..haha..

Ada yang paling tak menahan, masa aku sopink kat shopping complex X haritu kan..aku nampak sorang promote ni dah buat pembedahan complete dah kot ..cun gilos la ..potongan pon perfect la kan..tgk2..aiye..abang akak, apesal lpe cukur misai ngan janggut tu..hodoh kemain lagi u'olls..i pon tataw la camne dia tu kan..hahaha..dari belakang je elok..pusing depan..errrrr...muntah aku..

Dulu ade la kan masa tu dekat kedai senior aku..masuk la geng2 sotong dan donat ni..jalan punya kepit..kemain sopan lagi u'olls..kalah aku..menci mak noks..sekali bila diorang pergi ke belakang, ada la kan bahagian bawang2 semua tu, haaaaachiiiimmmmmmmmmmmm..(gila jelas suara halkum dari dalam usus keluar ..pergh...luruh jantung..kemain garau lagi ye..

jadi, konklusinya sekarang ni, senang je nak tahu laki ke pompan..kowang bawak lada lam beg then sembur2 je kat muka dia..hahaaha..kalau bersin besau punye tu laki le tu..hahaha..=D..

Kalau yang lebam muke sebab pakai tips ni aku tak tanggung..lalalala~

>
>

28 comments:

Aduka said...

senang je nk tau lelaki yg tulen yg palsu.
try raba kt celah kangkang.
hahahahahha!

Amirul Aqiim said...

mak ok je nokkk~

izzahdegreat said...

puak mcm ni teringin sgt nk jdk pmpn...haha igt elok ke pakai mcm pmpn, haram x elok pon...eii simpang

aimie amalina said...

hahahahaha
kantoiii sudaaaa

bloghok said...

auwwwwwwwwwwwww

Cikya said...

bior kan je lah depa..
tak kacau kita..

cakap macam tu boleh dakk ? :P

Heidi Shafiq said...

ya mmg boleh berkesan.. hahaha..

shalina said...

wakaka !
semalam balik semalam pon ade nampak .
muke cun tau !

meaw said...

ko pompuan tulen eh?baru ku tahu :P


p/s: tetiba 'ko',hahahha

Mohd Izzar said...

aku nak test la. hahha. bwk serbuk lada hitam tu. pastu bg kena org. hahah. seronok weyy

cik bulan said...

@aduka: pacik..jgn melucah kat sini..=.=''

cik bulan said...

@aqim: dah mak mmg sespisis ngan diowang kan mak??lalala..:P

@izzah: tapi kalo yg thai punya p[ondan lawa..err..err..hahaha

@aimie:tulah kan..selamat xketut..kantoi jep..haha

cik bulan said...

@bloghok:wah..mcm mengajar lembu berkokok la bunyi tu..hahaha..:P

@cikya: yela tu..sebab ada gangguan la org buat post ni..ganggu emosi taww..grrr..hahahaha..:P

@heidi:ah..aku tahu sbb aku try kat ko kan aritu..hahahaha

cik bulan said...

@shalina: lina pasti tu bukan lina??hahahaha

@meaw: hg nak bukti ka??hahahaha..:D

cik bulan said...

@meaw..tayah nk keyel sgt ler..:P

Aduka said...

hahahahahahahaha!!!
XD

senyumSOYA said...

pannnngggg!!! dah kena.. hehehhe ^^"

Edy Fee said...

kahkah senang je nak detect org mcm tu.ahha

cik bulan said...

@aduka:pacik..oo..pacik..hahaha

@senyum soya: eh..ape salah i..*pegang pipi sambil lari2 anak*

@edy fee:i think so..haha

Eikyen said...

HAHA !
klaka buleee :DD

n-ya said...

haha...adoii...ssh nak cakap la dorang nih..

Lelaki Ini said...

hahaha..
pnah juga waktu pg chiang mai, thai..
jmpe yg dah bedah..
tapi lupa cukur misai!
hahah

cik bulan said...

lelaki ini: slamat nme kau lelaki ini..haha...hahaha...(aku nakal sikit harini..hahahaha)

ekabukanmakcikkau. said...

kelas aku semua ada , gay lesbian . aku sorang je straight. hahhahaa

Aida Omar said...

kalau depan kita dia ok normal.. tp blkg kita sebaliknya..abeh la. haha..

muhamad hanif said...

mana kau tau dia dah buat complete surgery ? mengendap dia kat toilet eh ?



LALALALALALLA.

cik bulan said...

eka: kau bukan bengkok sikit ke..haha

aida: err..tulah yg takut skrg ni..sobs//sobs..tadi g sopink jmpa lagi..siap catwalk lagi woh

anip:psssssstttt..kau diam ah..haha...rahsie kite ok..lalala

**::CIKNUURUL::** said...

sengal komen dr aduka tu,.haihh,..geli noks,.haha

share