Wednesday, 14 September 2011

wordless wednesday #12(ayat gerak2)

Holooo people..yah..lama aku tak hadap lappy cam sleeping maniac..ahaha..dan aku hampir lupa harini hari feberet aku lam blog sebab dia word-less..haha..harap la nyah nak less sangat word aku ni...yang pasti aku rindu sangat hampa nih..:D..ikhlas dari taenia coli aku..hahaha..mai la komen ..jangan isau..t aku terajang kuat2 blog ampa..*pinjam ayat meaw..kah3


Agree??

>
>
xleh besaq sangat gambaq tu..satgi dia tak leh nak gerak2..hehe

12 comments:

Arif Aiman said...

ahaaa... betoi~

Aduka said...

dh nama pn wordless.. ckp byk lak budak busuk blaja U amik course perubatan neh.
hahahahahahahaha.
=P

meaw said...

line okay lah tu nampak macam happy semacam je,hiks! sleeping maniac aku rindu katon dia,hahaha! pinjam lah, tapi ada tax gak weyh,99% pinjaman ang kasi kat aku,hahaha!

Umie Artoqiemie said...

alolololo.. rindu kat hang jugak....

budakijaupendek said...

kihkih!
takpe kecik,
dh juling tgok ni.
bru nmpak ayat tu.

Anak Wak Mail said...

yes,,totally agree!!hihi..:)

chiLleD...!! said...

alor..tak nampk nk baca ayt gerak2 tu..hehe

Mohd Izzar said...

agree..!!!

khairul said...

bos sy telah menggagu ketenangan sy arini !

sleeping_maniac90 said...

hahaha...
ak stuju wei..

bile ak tga gumbira jew,,mst ad nk rosakkn mod ak bhahahahaha.. terutamanya ko!!!

cik bulan said...

@aduka: sapa amek medic??:P

@sleep:..:(..T.T

ctk said...

betOi2.,..setuju! time mood baik lah.. adew sje yang terjadi ..hOhO

share