Wednesday, 21 September 2011

wordless wednesday #13-bodoh

 Salam..haha..mesti terbeliak mata tgk tajuk kan..tajuk mau gempak la der..haha..

kejadahnye haha banyak sungguh..kena penyakit epilepsy ke hape aku ni..seronok gile sebab macam jodoh la plak tenet kolej aku harini dia behave sikit selepas kitorang mengalami krisis air yang berpanjangan.(acteli 2 hari je pon..tu pon siksa ok..aku kena berjalan malam tu ke fakulti semata2 nak ehem2 ja..hahaha..cisdel betul..ko ingat dekat ke kolej dan fakulti tu..huh..dekat le kalo untuk orang kurus..bagi yang mengendong lemak tepu macam aku ni..berjalan 900cm pon cukup menyeksakan..haha..jadi..sayangilah lemak anda setiap hari..vitagen..:D..

dah2..ni kite masuk topik ...taraaaaaaaaaaaa..


marilah korek pipi beramai-ramai..weeeeeeeeeeeee...nah aku bagi coki2 sorang sekerat..syer taw..hahahaha
>
>
**aku taw ayat aku cam bangla..sekian..hahahahahahahahahahaha

26 comments:

sleeping_maniac90 said...

hai adik manis...
(bangla mai)
hak3..

Aduka said...

bkn ayat je.
orgnye pn cam bangla.
hahahahahahahahahaha!

=P

GKA said...

biasela kalo duk asrama...dugaan katakan

yen(toka ziizokukuto) said...

hahaha,,,bahaya kalau diikutkan ayat tuh,,heheh :)

kocix! said...

tak bahek noh do stupid thingss,..
hahah

Aku Si Pujangga said...

haha.. btol2.. kalo nak buat stupid things mesti berjemaah.. haha..

chiLleD...!! said...

hehehe..

Mr Lonely said...

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

meaw said...

i love ang weyh...

muhamad hanif said...

ayat kau ok. kau je mcm bangla. ahhh.

wehwehweh. rindu aku tak ?

Anak Wak Mail said...

good friends do stupid thing together??

ko duk U mana ni??macam U aku je dulu pon asyik tak ada air memanjang..

afifahpah said...

hahaha. suka2. itulah good friends

senyumSOYA said...

err..sepak jaoh2 bangla yang amik tikar terbang akak..T.T~

bloghok said...

meh aku nk korek pipi ko..mcmana tu.kahkahkah

muhamad hanif said...

kesian kau kan..tkpa aku tunggu kau.

lalalala.

Mohd Izzar said...

true. true. true.

Wanie said...

900cm pn x larat jalan??melampau sungguh cik bulan ni..haha

tak cukup bangla lagi ayat macam ni sbb boleh paham dik oi..hehe

aku said...

patotla sejak bermenjak ni bau udara sgt busuk.hahaha

Syairani Tarmizi said...

haha..chill babeh =)

RinsyaRyc said...

kawan baik akan tegur kesalahan kita.. takpun dia joint sekali buat keja bodoh.. akakaka..

http://bulatmata.blogspot.com/

Saiazuan said...

lma x kesini sbb orng disini pun tak ke sana.. ;p

cik bulan said...

@sleep:haha..aku taw dah ang mmg bangla..hahaha..*jgn marah eeeeeee..lalalala

@aduka the busuk:errrrrrrr...mcmlah dia pnah nmpak org..bluekk

@GKA:apekah?cis

@yen:apa yg bahaya nye yang oii

@kocix:bagus aper

@pujangga:haha..klo benda cerdik tamau plak wat reramai kan..haha

@meaw:eeee..hg gay

@anip:jahat kau..rindu ler..ape plak xrindu kan..hahahahaha..:P

@anak wak mail..aku dok UPM larh..mmg tersangat ajin..sem lpas tadak air seminggu..hamek kau

@senyumsoya:errr..ape kana plak dah ni adik manis..wahahaha

@bloghok:haha..ni kes manusia teringin nak ade lesung pipit punye pasal larh ni

@anip:ape kau mencarut ni..hahaha

@wanie:kak wani oii..haha..mmg sengaja nak tgk sapa yg faham..kiranya dia kategori bangla la kan..hahahaha..:P

@aku:aik..knapakah?

apik pehe said...

hahaha..apik pon da pening ni..dey!!roti canai satu!!

..cik gugu.. said...

seploh? doploh? tiga puloh? *bgla dlm cte dunia baru~

i am S!L4H.. said...

hahahaha. komen pertame tuuuuu.

adehhh nak guling2 rase.

said...

we're awesome cause we do stupid thing's together. Right GIRLLS?? hahaaha


Pfftt$%^##$$%^!!!

share