Subscribe:

Sunday, 30 October 2011

Cara-cara untuk melupakan orang yang kita suka

Waw..jangan risau. Saya tidak akan mencadangkan perlakuan yang brutal lagi ganas.Tetapi cukuplah sekadar sedap mata memandang dan senang dilakukan.hehe..Ini memang special untuk sesiapa yang rajin patah hati dan usus beserta hempedu.

  • Berkahwin dengan acid man/woman. Secara rasionalnya, jika kamu terfikir sekalipun akan orang yang kamu suka,berangan tak tentu pasal, kamu akan mendapat ganjaran muka **teghouk**. Jadi, ade bran ke nak tacin2 depan laki/bini korang tu..haha..Tobat tak kan..

  • Jika anda baru saja putus cinta dengannya, sememangnya anda akan bersedih. Itu perkara biasa atau normal. Yang jadi tidak normalnya bila anda buat-buat tak sedih kononnya ingin tunjuk anda kuat dan anda boleh lupakan seseorang itu dengan mudah. Jikalau anda sedih untuk lupakan seseorang yang dicintai itu, keluarkan ia dengan sepenuh hati. Menangislah sepuas hati anda. Jadi, anda akan berakhir seperti kasim selamat. Menangis la sampai buta. Pastu korang akan ada lebih banyak masa memikirkan jalan mana yang harus dilalui dalam gelap dari memikirkan org yang kamu suka..
  • Prinsip paling best: bunga bukan sekuntum. Kumbang bukan seekor.(tak suka kumbang ta** ..walaupun kale hijau cantik..tetap kotor..yek yek..kumbang hitam pula sangat busuk dan kumbang tanah menakutkan..aiye~~)..Tapi bunga semua wangi kecuali bunga kertas, bunga raya,bunga telur,bunga tisu dan bunga taik ayam--->paling busuk lam dunia.*overrzz*

  • Hempok kepala kat batu sampai hilang ingatan. Macam mana nak tahu? Senang je..tanya soalan ni..sapa paling cantik..kalau jawapan dia bulan..hurm..anda berjaya .kah3x...

  • Yang ni paling best. Korang suka orang lain. Sure lupa punya..haha..*tipo

  • Masuk industri seni kreatif. Buat bisnes kira bulu kambing. Kalau dah habis kira tu maknanya dah habis la perasaan suka kmu tu sebab tah ade ke tak lagi kat dunia ni..hehehe..

  • Yang ni paling berkesan..Tidur sepanjang tahun..kata sopan untuk mapuh..(adik akulah kata)
psssst:dah sampai dungeooooooooon..T-T..raya haji nanti aku keseorangan..sobs..sobs...xde buat open haus ke aku nak pegi nih..hahaha..


awak..kalo awk bace ni jangan sedih2 yer..let bygone be bygone..kuat!..aja! fighting..jangan lah dengar lagu talking to the moon tu dah ye..^^''..nite2 ..special to cha~..hehe n aizam..kah3

26 comments:

iszieylyanziy said...

hakhak,,nk try hempok kepala sampai hilang ingtan! lalala :P

onie said...

mai umah aku nanti,haha! senang cerita cari pisau ja wei,haha :P

ChaCha said...

hahha..tq bebeh...biarlah ms yg ubahnye yang..hahaha...

xthn mention nama tu..adeiiii!!!!

si robot comel said...

waaahh tips yang plaing ohsemm,hahahaha.

cx's said...

heheh. yg last tu best. 'tidur sepanjang tahun... kata sopan untuk mapuh .(adik akulah kata). hahahaha.

Aqiim said...

selamat hari raya aidiladha dari kami seluruh warga pulau pinang..
hahahahaha :P

Cik Ketam Malas said...

Haha. lawaklah tips sis..

ctk said...

cari yang baru..lupekan yang lame..hihi

fairuz said...

macam tajuk entri aku. let bygone be bygone. hakssss

bloghok said...

ULAN CURANG..MENCI3..KIFIFKIF

rainyscream said...

ahahaha. tido sepanjang tahun. bila bangun, tak tido sepanjang tahun dah. hihihi XD

ekin.. said...

let be gone..be by gone..:) em betul..tp susa sebenarnya nak lupakan sumone..:) need time act..

Tea said...

putus cinta kalau cinta itu masih ada memang sgt susah

Akulah Pak Lan said...

noh kasaq

AIZAMEV said...

ehem ehem..

AIZAMEV said...

ehem ehem..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

haish..ni teknik yang extreme nih :P :P

cacamarba said...

ye ke bunga taik ayam busuk..hang silap bau kot..

Wanie said...

cik bulan ajor org bunuh diri ke suruh hempuk kpala kat batu ni?haha

tips berkesan cari orang lain..setuju sgt..hehe

meh la umah, ad ebuat biskut bula n..lalala

budakampung said...

kasi hentak je kepala banyak2..insyaAllah hilang lah tu~hahaha

anda ditag!
http://storyofateenagers.blogspot.com/2011/10/main-tag-tag.html

Anak Wak Mail said...

hahaha..aku rasa memang lupa terus kat dia..sebab terus jadi gila buat semua ni..ahha

ADAM FIKRI said...

hmm...susah la nak lupa...

C said...

ouhh , tips yang bagus .
hahahaha :D

Cik tikah said...

kalau cik tikah putus cinta, tidur then nagis. esok ok dah. hahaha..

alif haris said...

okay hempok kepala kt baru tu aku paling suka weyh ..

Bulan Syurga Firdausi said...

ingatkn serius td rupe nye kelaka entry ni hehehe senyum pas bace :D

share