Saturday, 22 October 2011

cuak aku blog kena rem

Salam...ohoiii..oii..haha..aku bukan menyanyi lagu m daud kilau nah..satgi jenoh pakat dok buang tebiat pakai seluaq kale ijau..aku xtanggong ok..hahaha...eeeeewahh..

oo..berbalik ekpasda tajuk..sapa sedar blog aku google removed..T.T..cuak, sedih semua ada weh..dahla aku baru lepas test hari khamis tu..baru je nak manje2 ngan blog aku ni..siot lah tetibe tekan ur blog have been removed...ko tahu x ape perasaan seorang blogger ketegar macam aku ni..dah rasa macam hilang anak, bini dan lemak diperut...woish..sadis tuh...sobs..sobs..aku sampai malam tu tidor xlena tahu ngingau2 teringat blog aku ni..

tup2 berkat aku dah sampai umah ni..aku bukak dipagi sabtu yang cerah lagi damai,,,burung2 berkicauan...tenang sekali rasanya..*pejam mata sambil sedut udara yang dicemari bau ayam goreng mak masak di dapoq..*leleh*..hahaaha..pastu makan ngan sambai belacan mak aku kan..slurpp..wallah..hahaha...saja nk bagi jeles sapa yang xbalik cuti lagi..muehehehe...padan muka ampa..hahahaha

Patu si Aqim plak ngadu kat aku blog dia kena removed gak..ok la stakat pengalaman aku..aku buat camni ja..kat bawah tu kan ada contact us bila kita tekan where is my blog?can't found it on the web..pastu sign in guna id n pass yg slalu guna nak sign in blog..pastu just bgtahu la apa yg terjadi masa blog kena removed..tapi ckp lam BI la..google xbelajaq bahasa melayu ..muahahaha...bulan just taip what supposed to be said jela..maybe masa tgah bw tu kan dia tersend multiple mcj.*macam korang tataw tab atas ade bape kalo dah mule bw kan..hahahaha*..so i said it like that la dalam ruangan contact us tu..hehehe..

tu je kena buat..xbnyak pon..lam satu hari tu blog kowang akan pulih cam biase dowh..hahaha..tapi kalo sesiapa nk complete ayat bulan boleh tolong buatkan..tapi xmo tulis kat sini sebab mcm lawak je..hahaha..

kbai..^_^..smalam gila arh ada citer bes aku lam bas nk blik penang..tapi nanti la entry2 mendatang..hahaha..

>
>

31 comments:

zahidah seran said...

oh..blog saya pun kena removed semalam..=)

Fikri said...

haha.. tahniah.

bloghok said...

dah cuti2 tu,jgn lupa janji sedari...hehe

onie said...

relax ja kalau kena removed dengan google, kalau ang yg delete baru ah buleh gelabah :P

Saiazuan said...

yo!

sleeping_maniac90 said...

brni dia remove blog ko.. grrrrr

Lyaa Suriany said...

feh
sy yg baca pun naik menggelabah jugak
hee
so kalau kena remove
boleh la mnx kamu karang ayat ye
hehe

kak zmah said...

Risau pulaok akaktakut terkena...

cik bulan said...

@zahidah..tahniah..hahaha

@fikri: ko mmg perihatin kan..-_-'

@hok: aku ade janji ape weh?hahaha

cik bulan said...

@onie:kalo aku delete aku bunuh ang..*tetiba

@zuan: err..susu?

@sleep:terharu aku kau syg aku lebih...hahaha

@lyaa: ok ja..satu pkataan cas seringgit..hahahahaha

@kak zmah: huhu..tulah kak..doa2kan tak lah..^^

Nuriy Arisa said...

memg seram kalau blog diremovedkan..memg nk menjrit bia 1 malaysia dga ^_^

cik bulan said...

@nuriy: tudia...sora kamu dah mcm gemba bumi ek..lalalala..agaknye lah..acane bunyinye tu kan..lalala..:P

nick dot anis said...

blog saya pernah terjadi macam ni..pucat jap haha

muhamad hanif said...

cuaknyaaaaaaaaa!

nGiau said...

nasib baik pulih balik kn cik bulan :)

Amirul Aqiim said...

hehhee :)

ABU said...

aku pernah kena sekali.. tak hilang kan,.. ada lagi kan hehehehehe

akULah said...

perghhh..sumpah cuakk kalau blog aku kene removed...mmg duk termenung meratapi nasib malang ahh....tention wooo~

Ku Azhar said...

cuak2 T_T

iMBobo said...

tukar domain sendiri la bulan hehe

Cik Tetra said...

blog saya pon pernah kena remove..sadiss tauu... :)

lieynanilaz said...

pernah terjadi...panik sekejap..haha.

cik bulan said...

@bobo: boleh ja kalo ko yg tolong bayaq tiap2 tahun kat aku..hahahaha..

Wanie said...

baru nak kena removed ka?dah lame blog sis kena removed tau..huhu..die saje je nak buat gempaq google ni..

Cik Azizah said...

5jam aritu blog kena removed! wuaaaaaaaaa :(!!! nasib dapat balik..cuak giler2 babas punya! hikhikhik

smilenajah93 said...

wohhhhhoooo , rileks2 .



p/s : dtg sini follow awak :)

cik bulan said...

@sis wani: ala..kan blog bulan baru 6 bulan...haha...fest time dapat this kind of problem

Diary oF Mine said...

hehehe... nsb baik x pernah jadi... mybe da pernah kena tp x on time tu.. :P

aiNa yaZiD said...

seyes..blog i pun penah kene rem.. huh, nasib baik dpt balik. gelabah koot..da macm kucing nak bertanduk pun ado.. =P=P

senyumSOYA said...

same la kita..^^" heheh

Radsmil said...

woooo,, nnt lau tejadi mcm tu.. ble mnta ajr dptkn blik...hu3..^^

share