Wednesday, 19 October 2011

wordless wednesday #15


abaikan gamba hodoh ni..haha..sepi jek kan blog aku ni dua tiga menjak ni..biasa la..ade test belonggok..muahaha..esok ni ade test hema plak ni..err..kenapa aku xde prasaan nebes ni..dengan 12 bab aku xbaca lagi..mau maraton malam ni..haha..gile ape..tah abeh ke tak aku nak cover ni..macam nak redo je..haha..tapi eksaited nak balik plak dah..see the hand larh kan..*bayangkan aku buat tangan macam gambar kat atas ni..sumpah hodoh..haha*..gembira siooooot..haha..kang dapat markah teruk baru nk teriak cam orang gila..yang pasti lusa aku naik bas menuju ke desa halaman..acewaaaaaaaaaaaah..haha..

p/s:rindu awak..^^

pesal bnyak haha sangat entry ni..gile ape..hahaha
>
>

15 comments:

josrevalution said...

hi cik..er..kata wordless!..tp word kat situ bnyak pun?..huhu...

Fikri said...

Stdy la oii.. haha.

Aduka said...

rindu pacik ke?
huahuahuahua..
=P

sleeping_maniac90 said...

amboi rndu spe tuhhh hahahha

rainyscream said...

ahahaa. lawak gambar tu.

afzalsukasuki said...

kata wordless wednesday?kahkahkah

cx's said...

heheheh. ww. yeah`

chiLleD...!! said...

hohoho..balik kampung

khairul said...

design sendiri ke tew

Solihahazahar said...

alololo tomeynye pix tuu haha ^^

bloghok said...

saya suka lukisan anda..haha

Saiazuan said...

wow jari kamu ada tgn..

p.s rindu nk tweet kamu~

cik bulan said...

@jo: ahahaha..aku punya word-less je..kurang sikit dari biasa..kan..kan..hahahaha

@fikri: aku dah cutiu la skrg..wek wek

@aduka: pacik..buang tebiat ke eden nk rindu ekau..haha..:P

cik bulan said...

@sleep: adelaaaaaaaa..*suara meleret-laret sambil pentyet2 hidung

@rainy:lawak ..lawak..haha..-.-

@afzal: *blush2*..haha

@cx: cukuplah nganjing..eeh..ngucing aku..pfftt..hahhaha

@chilled: oooyeah..aku ada kat umah dah ni

cik bulan said...

@khairul: tak lah..hahahaha..*malu

@soliha: pic je??hurm,...haha''

@bloghok: menci menci..*sebab bukan lukisan saye tuh..hahaha

@saiazuan: jari aku mmg atas tgn/...err..err..hahaaha..

p/s:zuan aku xbukak twitter dah la..mcj fb la weh..^^

share