Sunday, 11 December 2011

rogol lah rogol

ombak rindu...ah..namanya sudah bisa meruntun jiwa..apatah lagi jika kaki ku telah terjalan dan terpergi dan termeronggeng melihatnya dalam panggung wayang..auch!.sape xtgk lagi..jangan baca enbtri aku ni..nanti habis semua aku citer,,lalala...

wahhhhhh..fest time okeh aku ingat scene dia dari awal sampai akhir..xpernah ni aku punya otak yang sungguh kuat camni.(kalo time exam otak aku kuat camni sure aku por plat kan...-..-''..).. all the time filem tu tayang kan..mesti ada feel sweet tu..haha..kalo ade orang belakang aku sedar lah..kepala aku bape kali tah terlentok ke kiri pastu sebut ahhh ahhh ...suwiiit..mata terpejam..mulut tersenyum...(sila bayangkan)..
haris syg i...moooooooo mooooooo
yang paling xmenahan..masa scene haris (aaron ajisku) kenyit mata...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..suwit sgt..klo aku jadik izzah..lepas kena maki ngan mak haris tu ..aku dah xrasa apa2..sebab terubat dengan kenyitan haris tu..weeeee...weeeeeeee...

pastu aku suka sangat diowang punya facial expression..mahai ooo...mmg feel lah..tapi kalo sape yang dah baca novel kebanyakannya kechiwa sket..tapi syukurlah aku xbaca  ..hahaha...macam xpuas je diowang ckp..sbb kan cerita ni pnjang..3 novel suda..tapi 1 filem..of kos xcukup..kawan aku siap kata..kalo ada drama pon bes ni..hahaha..habisla masa ptg2 aku kalo ada cerita drama ni...(tapi macam nk ade je?hahaha)...firasat aku je kot..o.O?..

tapi bnyak kali lah si haris kena maki ngan aku..bengong sangat dok pcaya kat mak dia..pastu menonong je kalo nk marah izzah..kesian izzah kena ..padahal...humm..

scene kucen tu pon comel gak..suka sgt tgk muka haris..^^''..hampa kena tgk jugak!..seriyesly..haha...

part kejar mengejar tu pon satu hal..haru baq ang..pastu scene tacink2 dia mmg sentap ah..sampai aku pon tak taw camna nk cerita kat korang..rasa macam nak tarik smua pembaca blog aku keluaq dari screen komputer aku ni pastu mai dok dengaq bersila depan aku..hahaha...pastu nampak lah aku berceerita dengan oberrnya kat sini..hahaha...baru feel wei...^_^..

ok..aku sgt cute kan?

sekian..kbai

moral of the story:aku tensyen abb aku xbwk metrik kad pastu herga yg aku kena bayaq pon paling mahai antara kawan2 aku..what the heaven betoi la..grrrr...

#np: OST OMBAK RINDU..nak amek feel masa tulis ..lalalala~..uh..aku tahu aku smmgnya swit..^^

paling xleh blah ayat atas sikit...atas lagi...DEKAT sikit..(sapa dah tengok sila bayangkan)..hahaha..*geli*
eeeee..hahaa
>

>

17 comments:

Aqiim said...

aku x dpat nk byangkan camna hg lentok kepala smbil pejam mata smbil snyum bagai.. =='

Lea Isnawi said...

jelesnya

tak tgk lagi citer ni

teha said...

abe aaron tu mmg hensemm !

Miss Kagimoto said...

mesti best kan ombak rindu :D

afzalsukasuki said...

euwwww~ gediknye.hahaha ni kalau mankete tau mmg kena menganjing ni.hahaha

senyumSOYA said...

hihihi..x tgok...

amranaiman said...

geli tp suka :P

Cikgu Jaja™ said...

aku plak asyik menyiku kwn sebelah ms tgk aksi haris yg shuweett..hahaha..sian kwn sebelah kena siku

cik bulan said...

@aqim:tu tndanya hg bukan mamat romantik..kbai..gahahaha

@lea:padan muka..:P..haha

@teha:well..bopren angkat i..:D

@miss kagi:sgttttttt..^^

cik bulan said...

@afzal:berani ke mankete nk nganjing org yg cute ni?hahaha..haruslah tak kan..berani dia buat..hahaha..*gelak keji

@soya:sygnye akak...:P..hahaha

@amran si ayam: euwwwwwww..mana taw?haha

@cikgu jaja: uh..boleh bayang dah..mesti berlubang badan kawan cikgu jaja an..=='

sleeping_maniac90 said...

woiii aaron ajis aku punye la dol.... hahahahahaha..
jgn dirampas..!!!

mankete said...

ahahahah mmg tak leh blah wahahahahh wahahhahah rasa mcm nak sawan siput ja dgr citer kah kah kah ahahahaha

amboi222222222 sampai gitu skali noh nak cite kat org ahahhaha

pejam mata bygkan atas skit dekat skit.. pastu kena terajang jatuh katil mauahahahahhahahaa

alyaclumsy said...

tak tgk lg, sobssss :(

cik bulan said...

@mankete:ape yg ko ngarut ni ha??=.=''...eleh2..xkena terajang pon lah..mcm eksaited je pacik ni komen..xpnah2 komen kat blog eden ni ha..kah3.x..kah3x..(aku plak yg rasa geli..hahahahahaha)

lenkali gi lah tgk dulu..wekkkkkkkkkk

cik bulan said...

alya:tgk i dah cukup..kan muka i mcm izzah..hahahahaha

Aien Not Alien said...

ombak rindu....awww.. haha..


mak hariz macam gedik je..huhu..

♥AienNajwa♥ said...

crite dier boley tangkap lentok la..sangat romantik ! ~ =)

share