Wednesday, 14 December 2011

wordless wednesday #16 khunsa fesbuk

lama xbuat wordless wednesday..kikiki....rinduuuuuuu jek wase...

aku tahu korang rindu aku jugak...tehhhheeeeee..tambah2 si cacamarba tu...kah3..tunggu aku habis final nanti..aku berjanji xkan berganjak dari laptop aku..siap mandikan lappy sayang aku ni skali..haha...makan bersama..tdo bersama..ah..mmg kekasih pertama aku ..cuma aku rasa laptop aku ni khunsa..so..xyah  risau lah..nanti bila dia dah matang..aku akan tolong decide jantina dia,...haha

pastu aku teringat ceramah ustaz smalam..dia kata pasai khunsa ni lah..kawan aku ni dok gelak sbb khunsa ni ada 3 kategori..fes yang dia mmg gunakan satu alat kelamin dia..meaning that salah satu jek bfungsi..sama ada pompan atau laki..yang ketiga dia boleh guna ikut suka dia..contoh pagi dari pukul 7 sampai 5 petang guna yang perempuan punya..pastu dari pukul 5 sampai malam guna yang laki plak..kiranya boleh pilih2 lah..hum...camne tu??..akakaka...

bapok?

dah2..cukup2..

banyak sangat entry aku nak taip nih,,,tapi...well...kalo aku cakap ada test lagik aku tahu korang pon muak tgk..aku ni lagila..dah bosan wase...aigooo...aja2 faighting!..yessssssssssss...yakin boleh..wawwrrrrrrrrrrrrrrr..

im  getiing crazierrrrrrrrrrrr day by day...hum...sampaikan aku ade terdengar kwn2 aku ngeluh..blaja pon susah gila babas..bek kawin jek..(ayat diowang eh..bukan aku..aku calon pon xdak agy..0=)...kui3..)

ah...tgk gmba nih..

A friendly reminder from facebook
truth..
kalo aku...aku guna twitter..kah3...fb xsyiok..xpon guna blog..baru la feelin derrr...hahaha..:P...nasib aku xpnah mengamuk kat twitter sampai limit..so..aku ni still ok lah kan..lalalala~~~..
>
>
p/s: aku tahu xwordless pon..diam..kah3

8 comments:

Shafiq Hashim said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cikgu Jaja™ said...

ini bukan wordless dh ni cik mun oi..hahahaha.. ini word over limit dh nih..ekeke

hassy chan said...

hahaha..
rmi kot ekspress feeling dorg kt fb.. xfhm ak hahahhaa

cacamarba said...

owh..sila buang less sbb byk words..haha..belajo la bes..bile dh keje mcm aku br tau nikmat belaja..erm.. :(

Iqah QaQa said...

he he he hee

Anak Wak Mail said...

wordmore wednesday nampaknya..haha

Tea said...

haha lucu dp tu..

senyumSOYA said...

hahha..ustaz arif!!! ^^"

share