Monday, 30 January 2012

nyah paling lawa dalam dunia..haha





sebelum korang tengok gambar ni..aku nasihatkan supaya silalah ambil baldi sama itu kain lapnya ya~~
ni semua model2 bajet..
xdak duit nk beli baju..kah3x
macam pakai alas meja ja aku tengok...aduyaiiii
laguni pown ada ka??
~(--.--)~
*buekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..
=>maaf~~dah xtahan tengok..nasi ak naik kat esophagus 
ni...errr...tengok la yer//
kui3x

seksi gitew~~haha


GELI OKKKKKKK...





pisau cukur? ke cangkul cukur?hahaha..

22 comments:

onie said...

weiiiiiii,aku syak ang kena samak blog ang ni,muahahahha

diana said...

tu sapa tu ..macam ariel peterpen je...
pompuan tua tu sapa pulak...??
mak dia ka??:p

Teenager Housemaid said...

errrrrrrrrrrrrr.......
nak muntah pon hado..
haish..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nak muntah wei~

cik bulan said...

onie:aku pon xtahan tgk muka depa ni lama2.=..=..nk kna buat post baru cpt..kah3

diana:aah la..baru sedaq.pompan tua tu..tataw..haha..;p

teenager:geli halkum kowt.haha

semutsengal said...

errr.





#pitam

hassy chan said...

errr
aaaaa
urmmmmm
uuuuu
okbai..
hahahaah (speechless)
abis rosak retina ak y suci nih..

Cik Ca'ah said...

ohhh,aku terancam dengan spesis2 di atas. *tangan didada mata keatas mulut gaya nak muntah*

L said...

haha. mintak dijauhkan. ahaha

jom hayati sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

Tea said...

weyyyyssss huhuhu

Aida Omar said...

gambar last tu macam ariel je? hahaha.. gilak!!

cacamarba said...

erk !

Princess Nusy said...

errrkk~! sabor jela..hehe.. ^^

Rtp Farra Arisha said...

HAHAHAHAHA

♥e'in♥ said...

'berselera' pulak laa kan ... hahahahha..

si robot comel said...

sakit mata sakit mata.haha

cik bulan said...

e'in: lain macam komen hg ni..haha..aku plak yg terasa tergugat..hahaha

robot:pakai sunglasses cpt.haha

aQimie Ceplos said...

aku nak yg kaler pink tu..
gile hot. HAHAHA!

qamarguyz said...

salam ziarah..
huhh, cam ner la depa ni semua ley ada selera..selera nak jadi nyah, selera nak guna nyah..
menyampah!

Encik JI said...

aku book yg tengah2 ok. hahaha

naiemah_ramli said...

@__@"" juling mata tgk T__T

CTK said...

hahahaha...spe la ygedit gambo pompuan tuh...hahaha

*yg berlima tu terbaik!!!tp ak arap dorg kembali ke pangkal jalan :)

share