Tuesday, 24 January 2012

otak mula goyah..|gmbq|



Assalamualaikum..

kehadapan bonda yang di sayangi..
anaknda mu ini..terasa sunyi tanpa mu di sisi..
pulanglaah segera..
kami senantiasa menanti..:')

*ehek2*

sapa kata aku buang tebiat..eceh..nk mukadimah sopan sikit pon tarak buleh ka..aku tulih tacink pon bukan mak aku nmpak pon kan..bajet dia taw blog aku apa..muahaha...lagipon..mak aku sibuk kat kampung kazen aku kawin (lagi....*sigh)..yang aku ni..bila lagilah agaknya..hum...hahahaha...

bila mak aku tadak ni..aku dah rasa mcm duda anak 6..-_-''..seyesly..baru taw rasa dok masak, kemas rumah , basuh baju ..ALONEEE..harap adik ja banyak..sekoq xleh harap..(eh mak..bukan sbb ni nk mak balik cepat..cek betoi2 rindu ni..muahaha)..

ok2..nk post gambaq gedabak2 kat entry ni boleh??..mixed punya gmbaq masa aku keluaq berjimba sem lepas ..tak dan nk hapdate lah sibuk oii dulu tu..jadi..aku mensimbahkan gmba2 tu kat sini..at least nmpak gak aku mngarut kan..aku tahu ada yg rindu tu..olololo...nomel2..

uuuwek..maaf..tmntah..


ni time aku g KLCC..nmpak x blkg tu..xnmpk..pendek umo..haha..btw..mesti ada yang akan 
bertanya akan awan apakah yg menutupi makhluk dibelakang itu..itu adalah kerana aku ni sebenaqnya
anak pompuan goku..tu awan terbang aku..dia pon nk masuk blog gak..heh.

fyi:aku mmg pmalu orgnye..bwahahaha

ya robbi..tgk depa ni..comei an..tapi sbb aku nmpak depa2 ni masa 
nk hujung2 sem..sorry la roborovski skalian..aku xdak dwet masa tu..
makan pon tiap2 hari megi..klo aku beli natang ni mmg ada lah
lauk hamster panggang masak kicap an..::drolling::

comei gila gelagat yang dalam spin tu..kwn aku ada rekod.tp maleh nk upload..nnt 
blog berat..:P..dia punya kedekut la..hamster lain kalo naik spin tu..dia
nanti tolak bg jtuh..comeeeei sgt..

agak2 kalo aku bela dia..larat x dia nk tolak aku jatuh katil..-.-a

gambaq ni dah semulajadi lawa..tapi..sbb nak kaburkan makhluk di tepi tu..
dia jadi berkaca sikit..:P

gmbaq aku tgkp lam lab..bwahaha..senior2 ku..maaf la nama kowang
femes..specimen apa tah ni..aku xpasti.tapi semua ni dlm lab farmako..
nanti aku pon buat reja camni la en..*batuk

ni masa pi klcc..gila mcm2 tmpat aku mrntaw..:P..pastu final baru hegeh2
nak study ..kah3x..dan ni kaki 2 org ye..xde jadahnye aku nk tgkp kaki kengkang..xsenonoh eh.
-..-..kasut ni bpa riban tataw..mahai oo..tp sakit kaki ja..bek tayah pkai..
kalo katok pala orang2 jahat ni boleh belubang oo..

well..the most annoying ads EVER

Cornetto dari..^_^


aku suka gila gmbq ni ngan yg last ni..

gambaq last ni kwn aku kata mcm gmbaq potret..
padahal gambaq flamingo pink ..

meh nak cerita pasal flamingo ni..pada suatu hari..kalo tidak, burung2 ni selalu bertenggek kat tasik kolej aku ja..tapi tah kenapa tah hari yg aku capture gmba ni..semua buruung2 tu lepak atas bumbung blok budak pompuan..kami pon naik la atas ..seyes burung tu besaaaar sgt..setinggi lutut aku lah rase..sgt mcm giant!..time tu nak dekat maghrib dah..tapi ada satu fenomena luar biasa..bila azan berkumandang..semua burung2 tu menghadap ke arah kiblat..subhanallah..terkaku kami..sampaikan bulu roma kami tegak melihat kejadian seperti itu..pastu apa lagi...larik cam jebon ah balik umah..*scary tho~..

pastu ada la dok kata..ehm..sekarang tahun 2012 kan........

teeeeeeeeeet..







>

>

21 comments:

Si qusowt said...

hek3!!cannot go la...best entry ni..:)

onie said...

hahaha! anak goku kanan,tampaq ang sat g kot,pemalu eh?alolololo...mai nak tampaq lagi,haha.... wei,kasut tu tgk sekali serupa kangkang,tapi nasib ang dah kata tu kaki sorang sebelah,lega..baru nak cop ang budak tak senonoh tahap 5,haha

NighBerkz’S Blogs said...

nice pict...



http://nighberkz.blogspot.com

Fikri said...

Gmbaq last pling smart. ThumbsUp*

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu style gmbar2 dia ;D

Edy Fee said...

byk gmbar cun...siyes gmbar last mmg cntik

si robot comel said...

kasut kau aku suka, nakkkkk

cacamarba said...

kalo hang terer,berapa taun hirjah dh?haha

qamarguyz said...

salam ziarah..
wahH..cantik2 gambarnye kan..
secantik kehidupan kurniaan Tuhan =)
sis pekabo?
da lama juga menyepi yer?
huhu..

yad'z said...

gambar2 candid itu sangt2 lah cantik. esp yang the last one tu.. suke! =)

Diary oF Mine said...

haha... cantik ar kasut dia... nk jugaaaa

Aida Omar said...

terkejut gak ada awan goku dekat KLCC tu.. haha.. suka pulak tgk gambar yang last tu.. cantik sangat, itu lah kejadiaan Allah. :)

Tea said...

Sangat2 cantik gambar siniiiii...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bila nak update ni? ;p

cik bulan said...

zuan:luku pala mau?haha..alaaa...mai topik aku nk update..kah3

semutsengal said...

bila dah ada dslr, blog mula penuh gambar..


LALALALALALALALA

Mr. Sepet said...

kasut mahai aih . . berkilat . .

Edy Fee said...

ahha rela ke nak mkan hamster msak kicap..tp anatang tu suka gigit.huh

cik bulan said...

caca;hirjah tu natang pa?hahaha

cik bulan said...

edy:anatang tu kecik ja kot..:P..kah3x

CTK said...

wah....cntiknyer gambar g last tu.......subhanallah :)

share