Sunday, 12 February 2012

Cinta sampai ke syurga-part 5-

ok..sbnarnye cerita xhabis lagi..saja nak buat tekejut.tekejut dak ?
ok x.
sila pura2 sahaja untuk menjaga limpa aku..*sigh~

cerita diteruskan...part sebelumnya di sini (boleh juga tekan kat tag atas tu ''cinta sampai syurga'' untuk semua yg dah siap publish. sekian.

===


Adess..perut aku ni..menyucuk2..oh lupa..harini hari ke-2 aku peyed.. alahai..janganla senggugut depan ni..tolong la..

Tumbuk perut ni..aku tumbuk 3 kali..petua jongang cakap.tak mo bagi senggugut mengganas.kenapa aku ikut pon tataw.macamlah jongang ade rahim[?] hahaha..

Saat terdesak..benda vongok pon aku ikut..angkat-angkat anak mata..pergh mamat tu gelakkan aku..hai pengapit laki.kang aku sumpit kau kang..getus aku dalam hati..aish...

---

Sesudah habis aku mengipas si permaisuri sehari tu..mereka nak pergi makan beradab pulak. Melihat 
keadaan aku yang tenat senak perut ni.. Ju bagi aku berehat kat belakang..ada taman kecil di situ di tepinya 
ada pondok kayu yang cantik..ala-ala pangkin di kampong. Di tengah2 taman tersebut terdapat kolam air 
pancut kecil..comel sangat. Semua orang dah bergerak ke depan.nak melantak la oiii..diorang ni pakai 
catering je.lebih senang begitu..

‘’Aik..line clear..haaha..ini berita gumbira buat beta..ha ha ha! ‘’ terlepas gelak keji aku..ah..bahagianya dapat baring..lengoh badan mengipas dan berdiri jek..nak tdo jap ah..tumpang tak de orang ni.

Sebelum tu..send mcj kat adik ngan ju lah klo dah habis makan suruh datang kejut..kalau boleh bawak la sikit makanan kat aku ni.lapar jugak lah..kerja mengipas tu ingat senang ke. memerlukan skill control ayu tahap dewa punya.heh.

whateverrr daaa~
--

‘’awak..awak...oiiii awak..susah betul la perempuan ni..dahla tido tempat open macam ni..tak senonoh..kang aku panggil biawak kang..apesal susah sangat nak bangun ni’’

Hahaha..aku..Alif bin Ajis pun tak lah tido macam budak ni..haha..nak sentuh kang dia kata aku nak rogol dia..haha..macam nokharoooom..

''dalam bayangan= si perempuan memeluk tubuh mengesot kebelakang mata penuh ketakutan. sambil close up kamera kat muka aku yg macam setan''.. ok imagine benda ni membuatkan aku sangat keji..hahaha

Mataku meliar..ha..ada pon..kayu ni pon jadi lah..aku pon memukul kaki budak ni..aii..lama2 tengok ni cair pulak aku ni..

‘’kedebukkk’’

‘’auuuuch!!!!! Apa jadah ni..sakit la woi’’

Terbuntang mata si Alif..gila bapak ganas pompuan ni..huhuhu..takut aku..

Sambil menggosokkan mataku yang berat lagi melekit ini..ada satu susuk tubuh jejaka di hadapanku..what theeeeeee fish....malu siooooooot...ah..dia Nampak ape tadi..aku tdo camne tadi..ape yang dia buat sini.apa yang aku nak buat. Muka aku terautomatik telah bertukar kemerahan..mati la aku wei bapak malu wei bapak.atuk pon tak malu camni (menjerit dalam hati kuat2 sampai terputus urat kentut)

Untuk menghilangkan rasa kemaluan yang melampau..maka aku pon bertanya..

‘’err..maafla..huhu..terkasar pulak tadi..awak buat ape datang sini’’

Hahaha..comel jugak si pengapit pompuan ni..malu letteww..ai..muka pon naik merah..haha..fes time aku Nampak perempuan blush depan aku ni..alahaii..aik..ada lesung pipit..cutenye..aww.haha

‘’taklah..ni Ju pesan suruh bawakan bubur kacang ni kat awak.Katanya awak ni tak makan lagi. Jomlah..’’

Bila saje budak laki ni ckp pasal makan.perut aku pon menyanyi dengan kuatnya suara soprano..sampai terdengar oleh kami berdua.jilake punye perut.jangan lah malukan aku lagi..

HAHAHAHAHA..aku gelak besar nauzubillah..terpaksa seyh nak tutup malu..konon-konon pura-pura budak tu tak dengar..terus aku bangun dan mengajak dia makan dengan lajunya. Aku sedar dia sedang menahan ketawa dek pipinya yang kembung tak berisi tetiba. mulut terkemut2.cis. tapi nasib baik dia tak gelakkan aku. Kalau si jongang..dia nanti ambik microphone umum kat semua orang. itulah abang paling teruk yg aku sayang dalam dunia ni.wek.

--
Hairan..selalu aku akan rasa janggal dengan laki yang aku tak kenal.ni pulak makan berdua. Haha..macam pelik tapi benar. Mungkin kuasa pengapit menyatukan kami..ah..suwitt..nyeee..

Berangan nak mati..haha..dia ni lawak lah jugak orangnye.pandai bersembang. Senang aku rasa dapat cakap dengan dia..tetiba datangnya kelibat seseorang yang aku tak berapa nak berkenan..Terus aku tersedak. Makin dekat pulak dah makhluk merah ni..jangan datang sini jangannnn..

‘’hai Ani...ok ke tak tu..’’.. muka aku merah ..tersedak kuat punya..selamat si pengapit laki ni bagi aku air..terkapai-kapai aku..

‘’huk..hukk.. ok je datin..makan laju sangat kot ni..hehe..maklumlah ..lapoo’’

Ye..ye.. datin tu..uhh...aku dah agak hari macam ni pasti tiba..aigoo..datin .carilah orang lain..kite takmooo getus aku dalam hati..

‘’mom..u know her?’’ kata-kata itu lancar keluar dari mulut pengapit laki depan aku nih.

‘’oh yea..I thought u knew already. She is the one that i’ve been telling u Alif. The one that I want to..’’

‘’bhuuk..bhukkk’’..tersembur aku..aiiii..drama king kong betoi harini..dan kenapa aku mesti berwatak tak senonoh depan mereka-mereka ni..lagi satu kejutan letrik aku dapat..la..dia ni ka suppose-to-be-my-husben-but-i-reject tu..haha..mananya hitam, pendek. Hensem je.along aku ni juling ke.ber-ia ia je dia kata anak datin tu hodoh nak mati. Ok je. Comel , hensem, muka educated lagi..ehhehehe..

Ah..jadah ni..tak kan lah dah sangkut..kenot Ani..kennooottt..
--

‘’Dah lepas seminggu pon aku teringat minah tu..apesal ea. Teringin nak dengar dia ketawa lagi..haha..cute’’ getus Alif dalam hati. Susah bagi dia untuk menyukai seorang perempuan seperti itu. Tak kan lah aku dah sangkut..hehe..

Eh..ape ke bangangnye..mintak la no kat haris. Mesti bini dia ada.kan kawan baik ngan bini dia tuh..
Yehaaaaaaaaaaa peluang cerah...

‘’senangnya dalam hati.dapat lalalalalala~’’


>

>

8 comments:

senyumSOYA said...

ehem2..jadi ni,,, jadi... ^^

lieynanilaz said...

wakaka...sengal!!

semutsengal said...

bila na abes ni ?



LALALALALLALALAA

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

we want more!!

alif haris said...

seb baik bukan alif haris haa..

cemane abg hang tu boleh kata anak datin tu hitam, tak hensem ? haha

Tea said...

ala bersambung ker?

hassy chan said...

abng ko jeles ngn ank datin tuh.. konpem!! hahaha
wei smbung cpt tau..

CTK said...

alif tu pkwe awk ke cik bulan...hahaha..tetibe ajew :P

share