Wednesday, 15 February 2012

ww 17- happiness tetibe amir asyraf

happy



wordless paling hebak.haha

dan sebab aku gian nak menulis pon kurang kan.mana taknya aku ni merogol timeline orang je ke.dan waktu paling aktif aku time memalam..muahaha..jadi gian kat timeline dah mengurangkan nafsu aku kat blog ni..haha

ayat cinabeng.aku tahu.

sape tataw timeline tu hape? sila bunuh diri.sekarang.ye sekarang. (nah pencungkil gigi.sila cucuk diri anda sampai berdarah.sekian)

oleh sebab vanilla cokelat semalam kan. dah datang part cliche dia tu..so aku nak tujukan sesuatu untuk amir asyraf. kah3..mohon zara aishah merabunkan mata anda.=..=..kerana anda bakal jeles tahap gaban..dah kalau nk robek mata dengan garpu pon apa salahnya .haha..uh uh uh sebelum tu pompuan gedik ngan kamal tu kan (bercerita gaya mami dengan speed laju) eeee mmg semalam aku rasa nak lanyak ngan troli supermarket muka depa dua orang tu lah..aigee..tp aku mmg boleh agak dah pon part tu nak mai.cliche sgt.hahaha...pastu pak dia suruh bercerai tp depa xkan sebab kuasa cinta yg kuat lagi utuh pastu kebenaran terbongkar dan depa pon ada anak.pastu mak ayah mereka pon berbaik semula.. the end. ..dan kalau bagus anak tu kembar..eeh ..eeh..pepandai je aku kan.tp kalau betui sila bagi aku tuti frutti sorg 2 cup.xbnyak pon kan.haha..:P

tetiba ni lah ayat yang aku nak bagi tadi yg dicilok dengan jayanya dari fesbuk.muahaha


Doa menjadi penghubung antara saya dengan ALLAH. dan Doa juga menjadi penghubung antara saya dengan awak. :)


saja gegedik ayat tu nak pink kan.xmenyempat..




>




>

22 comments:

-Incek Fik- said...

kenapa ramai orang yang sembang pasal vanilla coklat kat pesbuk ni.. layan ker?

Tea said...

Eh dah abis ke cete tu Bulan?

Akulah Pak Lan said...

Apasal worfless wednesday kau panjang gila?

azeelia azman said...

hehe senyum jelah bila cite pasal vanilla coklat :)

Fendy said...

ni dah x wordless ni...hahah..all da best

Mohd Norafzal said...

pehal la menjadik2 gedik adik aku sorang nih isk3

♪ cik katak ♪ said...

ok2.. smlm part tak buleh belah time yg apa yg gedik2 tuh ingat si amir nk lamar dia..

kedehal nya.. ada jamuan je ingat nak lamar.. perasan gila ok...:)

Rina Supian said...

Bermotivasi sungguh entri ni :)

cacamarba said...

owh..vanilla coklat tp aku lebih suka strawberry x pn neopolitan..

aliah amirah said...

nice one :)

YOUsoF said...

Err pencungkil gigi yang kau bagi tu dah patah.. Boleh mintak lagi 2 batang? ;D


Tak berapa layan cerita ni sebab tak ikut dari awal. Tumpang tengok muka Izara pun ok la.. haha

hassy chan said...

ceh melayan gak ko tgk vanilla coklat..
wei, ak rs cm nk tonyoh muka minah tuh kat taik tau!!
berani dia kata amir rogol dia.. huh.. hahaha

C i k P i p i T e m b a m said...

haha. xtau timeline pon kene bunuh diri ? dasat. hahahaha. tp mmg geram doe smlm, cm cinabeng gila. lanyak je dgn troli. wakakakka

huda jamil said...

merogol timeline eah. horror gile word. ahah

p/s: aku selalu wat gitu kat profile org :P

teha said...

i suke ayt kale pink tuu ! :)

semutsengal said...

poyolah ayat merogol kau tuu.

bloghok said...

saya suka pandangan anda..haha

Cik Ca'ah said...

aku hangin betei la depa dok cenggini. Aku dok feeling2 disayangi dah oleh Amir Asyraf,nahai mai pulek Liyana gedik dengan Kamal tu. Hantuk kapla dua2 jugak kang!

Aida Omar said...

drama ke nie? ala tak tgk le pulak.. so tak tahu pokok citer nye :P

alif haris said...

suka ayat tu :)

doa mnjadi penghubung :)

Nizam Ijam said...

komen ni dah hari sabtu..haha

CTK said...

awww...so gedik but i like,...hahaha

share