Wednesday, 14 March 2012

ww 18.kini dan dulu

>
>
p/s: tolong la jgn kata aku xlayan hampa.aku nk online pon susah wei..tetambah lan ngan mankete..mmg nak kena ketuk pala ngan mertun depa 2 ekoq tuh.aish..tgk la blog ni pon terabai..aku hnya update mcm ni ja pon nk mengelakkan ada bakteria menternak kat blog aku ni..hewhewhew...

banyak gila bnda nak cerita.tp line tenet satu bar putus2 mmg tak boleh lah nk cite.nnt aku strok sbb stress nk loading punya lembab tahap vavun...kbai. have a niceeeeeeeeeeeeee day yah u'olls..*jalan gaya retis flip tudung*

nnt cuti midsem maybe akan nmpak aku gigih balik. maybe lah.. (acteli bukan maybe..WAJIB dah..hahaha..)..rindu kat caca.. hai caca..nmpk x? nmpak x? *lelambai*..rindu teh, cha, aqim, langit, abg afzal, sibudak ijau, aih bnyak sangat eh..xtertulis..lg seko si alip..aku taw ko gigih punya baca ni kan? haha..*=p

8 comments:

caliph shuriken said...

smoga line tenet kembali pulih, hukk...

Wawa.Wafiyyah said...

baik lah.saye paham situasi awok. :-)

cacamarba said...

haha...aku berumur 18 tahun dh 9 kali..jd aku kategori 18 jgk..

HARITH ISKANDAR said...

kalau ade bakteria, sembur la dgn ridset..skali tuan2 dia pun kene ehehe :p

budakijaupendek said...

majok.. majok.. kihkih!

alif haris said...

perghhh aku last sekali ... nak majok r camni.. taknak twit ngn ko selama seminit!

onie said...

nama gua takdak,majuk,haha

CTK said...

naseb baek bakteria xsempat menternak..hahahaha

share