Sunday, 13 May 2012

happy birthday!

bunyi macam sadis kan bernyanyi untuk diri sendiri?

eh tak tak. itu namanya sedar diri.. bwahaha...

ye ye aku tahu dah macam zaman tok kadok blog ni terabai. nak buat acane. aku kan bakal saintis berjaya [?]
test berderet2 adalah lumrah sebagaimana berderetnya duit aku keluar dari poket membeli-belah. itu sangat jilake ok.

sekarang ondewei diet makan nasi dengan telo jek tetiap hari T.T. u know the feeling of peeling the onion? it makes us cry. yah. the same with my wallet now!. aku tak tahu lah kalo aku ada terbuat recombinant DNA wallet aku dengan DNA si bawang masa dalam lab. tapi itu kemungkinan besar lah terjadi kan. sbb aku pon nenges bile bukak wallet. yilek dowh yilek.

bawang= wallet cik bulan?. mungkin aku patut kasi wallet aku kat mak aku buat tumis sambal ikan bilis. mungkin sedap dari biasa agaknya.

bertambah sadis kalo beratur nak bayar nasi dan tetiba dengan mood peyed abg kafe yang tetiba bagi nasi berlauk biase kau mahal dari biase dan kau xde cukup duit nak bayar sbb bwk duit cecukup makan je dan kau terpaksa cuit jerit2 pepelan kawan belakang atau tepi mintak simpati duit. cis. itu sangat .. sangat.. hum....

dah lagi satu.. aku kena troll sgt teruk masa besday aku 9 haribulan ritu. dear housemate. korang sangat kijam. kijam!!!.

*nanges dalam selimut dibawah katil*

badan aku wangi seminggu ok kalo xmandi pon aku rasa xpe sbbnya kena simbah dengan air sabun. nak marah xleh. besday lah katakan. bwahaha. kan selalu nganjing org len sekali kena kat aku balik. pfft. ini tidak adele tidak adele~

p/s: cinabeng. aku ada bnyak lagi lecture note yang menimbun untuk dibaca  untuk test esok dan lusa. doakan aku ye kengkawan. ^_^


>
>

5 comments:

cacamarba said...

selamat amik xm.rilek la.aku pn pernah ssh waktu belaja dulu.2 hari x mkn nasi.mkn biskut..haha..so bile ko dh keje,kalo rase ssh skit,ko dh ada pengalaman lg ssh.xde la cpat melalak..biase la idup.

Harith Iskandar said...

senyap kejab jer kan?study tu lebe penting.teruskan usaha

kocix! said...

bufday kau kerh? epi bufday lah kann..hehe

makan nasik n telor buh kicap pon sedap kot!perghh..

*gud luck 4 ur test!

Asyiqin Haulisah said...

good luck my dear. study sampai lebam ye.

Nadia said...

u go beb.
semoga berjaya ... :)

share