Monday, 12 November 2012

jika saya cakap saya suka awak?



haha hai semorang. yup. aku masih hidup. sapa yang mulut kuajiaq kata aku hidup ka dak lagi. bersarang vampire dah blog aku katanya. well. bizi. choih. padahal line kat kolej xdapat wifi. salahkah usipot kolej aku lah. grrr.

serious lama sangat tinggal korang dan sangatlah rindu. :') cuma kekangan masa semua ni buat aku agak terkontang kanting. takpa nanti habis sem ni kita berjimba blog ok. haha. i have so many things to share to u guys anyways. stay tuned ^^

bismillah. moga sem ni dan sem2 yang akan datang dipermudahkan . hormon sampai tak stabil kot tensi agaknya . muahaha. tahniah la kepada akak senyum soya. beliau dah grad. :') haha. nak g bagi cekelat tapi malu. takut xdiiktiraf cekelat aku tu. hahahaha. and for my lil bro. gudluck espeiyem kau tu. hg pmalas camna pon akak taw hg bijak. ada gene aku sikit. kahkah. k *humban muka lam sinki*

dah menyiwang jom. layanlah karya den yg xseberapa. jangan request bunga ros. sebab jiran aku tak tanam bunga ros. bunga kertas pon jadik la ehh. hikhik.



will you? :)

IF I TELL YOU I LOVE YOU, CAN I KEEP YOU FORVER? ^^''

kemain merah. hahahaha. 
lulz. aku tahu aku punya neuron dah dicemari duriyan2 isi kuning yang sedap lemak berkrim 
so. busuk la hampa. bau deghiyan.
heh.

and satu lagi. from my fren :)

saya yakin dan saya percaya itu :")


>
>

10 comments:

shaiful zaidi said...

salam ziarah

hassy chan said...

wau ko tgh fall in love ye?? sape sape?? story meh!

Harith Iskandar said...

suka suka :p

cacamarba said...

woiiii...lama x nmpk..p bertapa ka?hahaha

cik bulan said...

@hassy: hahaha jom kluaq blnja cikencop baru aku cite. wakakaka

@haritH: eleh. sibuk :P

@caca: hahaha aku agak dah mesti kna mnganjing munya. haha sabaq2 . aku bizi. eceh.

hassy chan said...

ala.. cikencop celah gigi aku je.. jom.. ak blnje ko byr.. ckp je bila.. ak on je!

cik bulan said...

@hassy: ok aku tuntut lusa amek aku kat kolej. hahahaha. yg celah gigi aku tamau la. aku nk yg baru2 :P

senyumSOYA said...

bunga? mau2 ^^ t akak free2 jumpa kat UPM nak? hee =)


ke sbb hati tgah berbunga..?


cik bulan.. doakan saudara kita di GAZA ya~

Aida Omar said...

if i tell u i love u, can i keep u forever? yeah saya yakin dan saya percaya itu :P

senyumSOYA said...

minggu dpean akak dtg UPM, FPSK, sila bg coklat graduasi ^^ wek!!!

share