Saturday, 1 December 2012

dogathon pictures


tahukah anda apa itu dogathon. dogathon adalah anjing. sekian

hahaha dogathon ni actually event every year besar-besaran budak vet akan buat. mostly berkenaan dgn anjing. phew. layan gamba ni jela :P





kucing ni xde pon dalam dogathon tu tapi dia masuk rumah kami malam tu. hahaha. comei gilaaaaaaa tahu kucing ni. dan susah sgt nk amek gambar dia ni. high class betei. untungla kucing parsi kami bagi makan biasa2 ni tak pandang pon. tacing tahu. 

p/s: sedih kawan berubah sebab materialistik. susah mencari senang meninggalkan. pesen ni pon ade. percayalah. either being old brings sensitivity or just YOU that change. 

>
>

5 comments:

onie said...

weiiiiiiiiiiiiiiiii,comeinya kucing tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D

kocix! said...

eh bulu anjing tu mcm bulu teddy bear! hahahaa comel siut.

senyumSOYA said...

hooo..sape la bwak meow tu dtg kolej?

seb bek akak dah xde kat sane lau x mmg da kena culik dah ni...heheheh

hassy chan said...

ak nk cubit kucing tuh bole??? comey!..
kwn yg jns cm tuh, bior kan aje.. xperlu sedih krna dia krna blum tntu dia sdih dgn ap yg dia wt kat kite.. :)

Tea said...

Tajuk dogaton tiba2 ade cat ujung skali.. Ahaks

share