Tuesday, 29 January 2013

Giant burger penang.


Assalamualaikum.
apa kahabar lelemak sekalian? muehehehe. sihat. aku tahu itu. *gegoyang*
apa yang aku mengarut ni? hahaha ok sekarang nak cerita tentang beger yang masuk majalah tiga tu lah. kekekeke. ok. prepare to be offended. lol

macam gah kan? lol. haha
masa kami sampai tu dalam 8.30. dan mnunggu beger besaq kami ada la dalam 10 oder org lain kat dpn tgh beratur. =.='' tapi tak pa lah. dah datang kan. duduk jela tunggu. selamat datang dengan kawan2 yang gila2. kalau aku datang dengan family. masak jugak . adik2 aku pasti dah tarik2 tudung sesama sendiri. tensyen tahap moksya.

dalam pukul 10. yey. dapat pon beger kami. baru satu. yang daging xsampai lagi. depa buat jenis ayam dulu habis baru buat daging.
saya punya bang?  (´༎ຶД༎ຶ`)

 aktiviti peek a boo ini selalu la berlaku. kakakaka. masa kita oder, bayar siap2 then dapat no. tggu jela no kena panggil. tapi time ni beratur org tggu .=='' duduk atas tiang tu. waklu. sebab meja kami jauh. ada dua org utusan dtg tggu sini. hai cici :* lebiu. kakaka. cici la anak dara rajin ngan parain pi tggu. kalau nak datang minang diorang. boleh la dm saya lepas ni. :O hahaha.

tapi serious. kalau org kat gaza tengok kami makan. depa pon xsanggop makan. bagi kami makan dulu ok. hahaha kebuluq gila bhai. tak percaya? tengok ni. haha.


sebelum dirogol
sampai ada last2 tu tinggai roti ja. dengan sisa2 bawang and sayoq apa tah. tu pon sanggup sapu licin makan. hahaha. dasat kan? itulah namanya menjaga duit. trololo.. haha ok tu beger dia. roti dia ja tebai seinci. ada 3 layer roti yang MAHA tebal. kadang2 yang makan tepi tu isi pon tarak. hahhaa. tapi isi dia tebai la sikit kat tetengah tu. tapi dah makan ramai2. isi ke mana pinggan ke mana. nak tengok kami makan?

...

APA? . taknak? ok.

Ni hasil lepas tu. ye lepas tu. stelah setengah jam kot makan? tak angkat muka pon makan. kahkahkah. 

btw satu set besaq dia akan sediakan 4 pinggan dgn 4 garfu.pandai2 gunalah untuk kehidupan.

tengah kami gelojoh makan. tetiba ada sorang akak ni sangat cantik. tengah preggy, mengidam gamaknya tapi patah balik sebab ramai sgt orang. datang ke kami. pastu dia tanya aku

 '' adik, sedap tak? berbaloi tak''
aku dengan tah ada bawang celah gigi ka sos tepi hidung ka pon jadi nebes. kawan2 aku meja sebelah cakap. ''hoi2 untungla hampa ada orang tv al-hijrah mai tanya''

hahaha kalau betoi naya oi naya. hahaha. jawapan kami? biarlah rahsia :3

dan akhir sekali. bolehla nak makan. biasa2 ja bagi kami tapi ok la makan ramai2. nak try benda baru. boleh la kot mai makan sini. tapi kalau roti dia xtebai sgt ok kot >.<'' dan berger daging lagi sedap dari beger ayam. serius. haha.

pandangan sisi. tebaikan roti dia :O
ohoh. benda penting. satu beger giant ni harga dia RM 30 ringgit.saya ulang RM30 hinggit.. kalau bungkus tambah RM2. ada beger fb dan tuiter jugak. nak try masa tu mcm dah habis bnyak kan beger giant ni. lain kali mungkin :3

>
>

18 comments:

kAKak tEciK said...

Kalau ada org dm hang,gtaw aku naa,kahkahkah

SD said...

Ni pengaruh majalah 3 la ni.. hehehe.. ni buat xsabaq lagi nak balik penang ni.. haish.. lapaq burger besaq..

cik bulan said...

cici: tudia nak ayeeeeeeeeeeen. hahaha. ok2 . kalau ada lah. kalau. hahaha

SD: haha tudia sabaq na sabaq. balik mai penang pi serbuuu taw. haha. kalo boleh mai awai la. satgi jenuh tunggu

SD said...

cik Bulan aritu tengok majalah 3 blh sabaq lg.. la ni xbuleh dah.. makain teliuq tgk burger kat blog CB ni.. ceq mkn blog CB je la.. ngeh3..

cik bulan said...

tudia SD . habeh aa blog cb camni :O hahaha. tokak pi la sikit. rasa apa? :P

Mia Liana said...

wowwwww... besarnya..

si robot comel said...

kenapa aku tgk entri masa aku lapar? arghhh kau punca aku lapar, arghhhhh
err tebalnya roti tu.

deqjamucuxx said...

sat2... ni tang mana ?? dok peneng tak tau pun..

*peqak !

O CIKTEDDY said...

bapak ar gergasi!

hassy chan said...

mak aih xdak lagi besaq ka??? hahahahaha

amranaiman said...

sedap ke x ni? mcm roti john je :P huhu

Cik Caah said...

wey,ni blah penang kat part mana? habaq mai sket

محمد رازيق said...

pergh. syoknya tgk burger tu. telan2 ayak liur. hehe

C.T.K said...

giler besaqqqqqqqqqqqqqqqqqq!

cik bulan said...

dia ada dekat sebelah hostell vistana,area bukit jambul,depan restoran kayu

:)

p/s: lupa nk boh kat entry .

Cikgu Jaja™ said...

mak aihh..besaq betuii


hoho abeh laaaa gemok laa kau lan! hihi

hye gemok! ;p

deqjamucuxx said...

minggu ni deqja carik... thnx ~

:)

senyumSOYA said...

gemok la dia pasni.. kih3 ^^

share